Šorīt visas copes tikai agrumā, pluds klusēja, gruntene arī tik no rīta ņēma, pēc tam klusums. Tik jautri kā iepriekšējā reizē nebija bet normu saķēru. Protams visas vimbas uz slepeno ēsmu, garneli ignorēja vispār, uz baltajiem tik sīkie grabināja. Līmenis pakāpies pa 15-20 cm bet ūdens tīrs
:DDD
avtt- viedi vārdi- re ko nozīmē pieredzējis buks!!!
Arī es zinu to ēsmu.Tikai ,ja reiz mēs visi tā zinām,tad kas tur vairs slepens?;)))
Par cik,tā strimala(kā Bebrs saka)ir pulk augšā,tad ,kā man liekās,te vairāk nošancē slepenās vietas!
Piemēram.
Te čomaks ik pa laikam brauca šovasar uz mūsu ikvasaras vimbu vietām.Te,kur citgad pēc copes,čomiņš zvanīja fāterim,lai tas brauc ar "čēēsnieku"*cietā sakabē,pēc loma,tad tagad tik pa kādai vimbai.Tad tagad,pēc vairākiem aplauzieniem,pamainīja vietas,un jā,velk atkal steriem vai kāliem,ja jumsiem tā labāk labpatīkas!
Vot kā,pamainām vietas,un ja vēl pozas,tad rezumē neizpaliek!
*nu lāb',varbūt pārspīlēju,bet "divdesmitpiecinieks"toč bija!Neticat?Pareizi darāt!
;)))
Tā ir. Ne jau katrs putru māk vārīt :) :D
Bebrs - iedomājies... lai gan es zinu tavu slepeno ēsmu... es uz to neesmu copējis :DDDD
akji
Es ar neesmu redzējis ka kāds uz manu slepeno ēsmu makšķerētu.
Taisnība, lielākos firmas stiķus visi rūpīgi glabā pie sevis :)
Nekas labs var nesanākt,par populārajām jau tikai runās.Ja nu vienīgi kāds izmuldēsies pa retam.
vajadzētu uztaisīt jaunu topiku par katra slepenajām ēsmām. :)
visas uz slepeno ēsmu...nezinu tavu slepeno,bet man arī ir slepena ēsma un neesmu manījis,ka kāds ar tādu makšķerētu.
04:00
Venta, sabaroju, metu pludu tuvu tālu, klusums..
Metu vēl tuvu tālu - viena vimba...
Metu vēl tuvu- tālu, klusums...
06:15 Vēl aizvien tik viena vimba, sāku domāt par mājuplaišanos bet barotā vietā bik' jāpamēģina gruntene...
06:20 Vimbu duplets...
06:30 Vimba...
06:35 Smuka vimba - 46 cm...
06:35 - 08:00 Lieliska cope, tikai viena vimba uz garneli, pārējās visas uz slepeno ēsmu...
Dažas bildes albūmā...
Avt noiet. Nodžumpīt, protams.
:)))
Vakar,kad biju nogājis nodžumpīt,tad bija cēlies pa kādiem 10cm+pa virsu pa kādai zālei.Redzamība-labuckas!
Un kā ar līmeni?Ceturdien taisos aizlaist uz 3-4 dienām.
Ventā straumes virziens nav mainījies!Kas var būt labāks par to?
;))
Tavā kūpinātavā arī viepļa brienamzābaks laikam labi garšos :DDD
saggitario, MN ir noteikums, ka ar LM var noteikt īpašās zonas, un tur noteikumi var atšķirties no MN.
eMKa,nu jā,nav jau rudens treknās,nav!
;)