Viepli, a bet iedomājies kā būs ar mugureni 20+ kg un padsmit km pa dienu :DDD
vakar Ventā- labi. No rīta labāk ņēma kā pēcpusdienā, bet bija OK. Līdz 17.00 norma savilkta. Izskatās, ka mammas vai nu vēl neiet vai jau aizgājušas. Protams, ņēma uz kaparu. Mums blakus bija kompānija, kurai bija sliekas, baltais un garnele. Neizturēja, ka neķeras un aizbrauca.
MK, es šodien pārvietojos ar grūtībām. :DD Tas IR personīgi!
:))
Laikam tiešām cope ir pa naki...pa dienu nekas nenotiek :)
Sabildēju puķītes, laiciņš bija ne īpaši foršs, foršās kompānijas nebija...sāp mugura un rokas :)))
Viepli, es Tev atsūtīšu ļoti pazemojošu sms, rīt....noķēru, cope tomēr ir pa nakti :DD
VIepli - dienas cope sākās tad kad esi pēc nakts kārtīgi salāpijies
MK, vecaiszēns aplauzās un tagadās ķepurojas, kā prot.
:DD
Un ....??? Tas tā kā skaidrs un kāds man ar to sakars ?? :DD
Bebr, cikos pašlaik iestājas diennakts gaišais laiks?
Emka - Māris ir tas kas filmē :)
Pa nakti copēt aizliegts LM posmā.Katra makšķernieka pienākums ir iepazīties ar LM nolikumu :)
Bebr, a cikos sākas tā dienas cope LM posmā?
:DD
Bebrs, nesapratu par kādu nakts copi glagoļi ??? :))
Ko Tu tur redzēji? Vēlreiz kad atzvanīju man pateica ka bezmaz vispār tādu Viepli nepazīstot :)
Bebr, redzēju tavu zvanu. Bet LMT zona tajos krajos, ku ar MK ganījāmies, reāli sūkā.
:))
P.s.
Māri, Māri, nakts cope ta Ventas LM posmā ir aizliegta. Ko nu?
Viepli,
Šodien vietā kur kolhozs, kur vīrelis man par prieku dažas dienas atpakaļ dabūja 3-nieci līdaku atlaist dabūts 7-nieks un 3 gab no 2-3 kg. Vot - tā!
Nēee, ja es jems to smago cepumu iekšā, tad rīt nekur neaizbrauks :))), tas vispār jau sāk palikt pat vairāk nekā personīgi, vo...:))
MK, āl nelīdzes. Mans skotu cepītī kož.
:)))