Burtniekā laiks nu tā,laivu daudz saskaitiju 26.No loma nekā.Kā parējiem,ir gājis.
Šodien vienu 2,4kg līdaciņu dabūju, pēc pusstundas pieteicās zandartiņš. Izmēģināju visu kas kastē bija, šodien zivis ēst negribēja. Interesanti, ka līdaka paņēma uz vobleri kuru lietoju tikai pavasarī, jo tam ir ļoti agresīva, asa spēle.
Labi,ka tā-neaizbraucu,kaut gan jau vis bija sakārtots Burtniekam:)
kaut kas nebija labi, man arī tikai mazie zanderīši,izmēģināju visu ko.
Beidzot arī Es sirmajā dabūju pa kāju......viena copīte un viens zanderītis un tas vis....liec ko gribi nekas nenotiek......
Šodien Sirmajā 3 copes.1.6 un 1.4 līdakas uz velcīti.Vēl kaut kas mazs nospirinājās nost.Varētu teikt-ņe gusta .
gugu
Vakar labāk gāja uz 10cm x-rap vobleriem,bet 2paņēma arī gumiju.
baltais uz ko tie zandarti tew ?
vakar2vas pa1,5 viena smukāka cope mazos za...al skaitīt neskaitīju ,bet garlaicīgi nav.
Redz,forši,ka atkal rudens otrajā pusē Burtnieks atverās ar trofejām.visu cieņu veiksmieniekam!
Burtnieks kā parasti pārsteidz.Cits velk atspēries,cits neko.Traki gan!
Šodien no 11 zanderiem 2 ņemami(1,4 un 1,1kg).
Līdaku copes nevienas.Krastā satiktiem vīriem pa 5 laivām 1 līdaka un 1 breksīts.
Jā ir divi lielie zanderi...Māris Putenis no BURINIEKA ir tas veiksminieks vakardienas....
divus deviitniekus? gan jau ka tad atkal Abolina kungs uzdarbojies.
Otra zivi jau nevar noķert nekādīgi.
burtnieks,Tad jau dzirdēsim,šīs lietas ātri izplatās.
Pats gan lielāku par 4,5 neesmu izvilcis ,bet pavilcis esmu arī dažus monstrus.
Nu zvanīja,ka viens izcēlis 2gab. pa 9kg.Kamēr nav apstiprinājies negribās rakstīt,ka 2gab'.
burtnieks,Tas ir baumas variantā,vai taisnība.Nekas priekš mums arī ir iekšā:))