sodien memele, tas beku meza, keras labas raudas bet vimbas nevienas ,udens limenis kritas ne pajokam.
1dien došos otro reizi uz Mēmeli. Starp Skaistkalnes un Kurmeni. Varbūt kādam ir info kas notiek??
Uz kuru vietu brauc, uz Skaistkalni?
nu, jaa, tas pludins jau vairak ir paredzets sapaliem vasaraa..
Ok, paldies tev! :)
Pludu aptuveni līdz10 grami.
Es domāju ,ka ar tādu pludu vēl nav ko darīt, jo straume vēl nav tāda , kā vasarā , es tev ieteiktu vimbu pludu, tikai neņem kā Bauskā ņem kādi 6grami.(man arī tāds ir)
Nu, skaidrs. Es arī laikam rīt aizlaidīsu paskatities, kas tur labs. Interesanti ar apaļo pludiņu ( to kur udens jālej iekšā) ir jēga tur makšķerēt vai labak būtu ar vimbu pludu?
Nezin kāds, kāda ir situāija mēmelē?
fish_a_man, 13.marts 2015, 15:45
Izkatās laba udens sāk kristie copmaņi sāk parādīties rīt nopirkšu garneles un ganjau arī iešu noprovēt kā ņem.Tas Skaistkalnē, bet copmaņi parādas mēmelē.
Voblers234, 13.marts 2015, 21:02
fish_a_man, 13.marts 2015, 15:45
Izkatās laba udens sāk kristie copmaņi sāk parādīties rīt nopirkšu garneles un ganjau arī iešu noprovēt kā ņem.Tas Skaistkalnē, bet copmaņi parādas mēmelē.
Tiko biju pie upes ar vimbu ir švaki vienu uz barińu redzēju un tas vis
Man tāda sajūta , ka Bauskas matadori atkal klusē!!
Protams ka Ventā, vai tad kādam vēl ilūzijas ? :))
Tur tak visa pilsēta jau pēc kupinātām vimbām smaržo, kad visas kundes tiks apgādātas tad sāks teikt kur un kā ķeras , pagaidām visi tik pa kluso velk ! :)))
Bebris ķer Ventā, kas jūs nesaprotiet, ka viņš ................
Bet pasties ,kā "Bebrs" ķer!!!
memele pie Bauskas tikai pa kadai vairak jau raudinas
Vēl Skaistkalnē klusums , bet es domāju, ka nākamnedēļ būs, jo bauskā jau ir.
brato,nelien tur vel,nav ko darit,es nejokoju
Joprojām - intrese par apstākļiem pie Skaistkalnes vietējie MATADORI atsaucieties.
Vakar Mēmelē smuki asari dienas garumā.Uz pēcpusdienu gan cope pazuda.Sāka celties vējš.Izmērs ap 200 gr.Copes bija gan kārtīgas ,gan knapi piesita.Arī mormiškas vajadzēja mainīt jo nevarēja saprast uz ko labāk.Kur viņš bija tur arī ņēma
sweds, 11.janvāris 2015, 01:55
Kurā Mēmeles posmā tas bija? Kā ar ledu?
iconcept.lv, 11.janvāris 2015, 10:49
Ap Dani,ledus ap 4 cm ,bet baigi daudz ūdens virsū