ginča, atšķirība cenā ir 1:2 (cik$,tik Ls)
Un visai citai produkcijai tas pats! Kaut kad jau rakstīju,ka iekš LV nopērku tikai sīkumus un pašu nepieciešamo, kas vajadzīgs"uz sitiena)
Arī fakts! Man bija vācu kevlara pavadu aukla...made in china :)
to: zogs Latvijā power pro pārstāvis ir Normark. Un visi sevi cienoši veikali tirgo orģinālu. Protams ir izņēmumi. Pēc cenas var saprast kas ir kas.
Ķīnieši ir biznesā,viņi neražos to preci,kurai mazs pieprasījums.Nav jau viņiem tās tehnoloģijas tik vājas.Ja rakstīts;ka ražots Japānā-tad var tam ticēt?Ja nav ar oriģinālu ko salīdzināt-tad var tikai zīlēt.No kura lielā barabana,un kur ir satītas uz spolītēm.Ja raksta Germania,ar ražo Ķīnā,jo viņiem tur ir rūpnīca un darba spēks lēts!
ginč, bet tur ir reālāk nopirkt orginal PP :))
ginca. Neapsmej cilvēku. :))) Nopircis ir pa 6ls auklu, a pārējie muļķi pērk pa 14. :)))))))))))))
Nedomāju ka ziemas aukla būtu paredzēta tādām slodzēm. Varbūt ka kļūdos.
Ne tikai USA. Pat ķīniesu mašīnas ir šausmīgi līdzīgas eiropiešu :)))
nu a Ziemas aukla uz spininga nestaves? :(??????
Lizzy taisnība. Pats netīšām aprakstu ķīnietenei atradu fion.ru ar visām bildēm. Tagad pērkot uzmanīgi pētu iepakojumu.
USA ir lielākais tirgus ķīnas pakaļdarinājumiem :)
Tālab es PP pērku iekš USA
SS.lv,tur var visādus piedāvājumus atrast auklām.
Power Pro aukla izceļas ne tikai ar savu kvalitāti, reputāciju, atpazīstamību, bet arī ar pakaļdarinājumu skaitu un veidiem. Ķīnā ir vairākas rūpnīcas, kas nepaslinko uzražot tiešu kopiju, vai kaut ko ļoti līdzīgu, vai pilnīgi identisku produktu, kas veiksmīgi nonāk daudzās pasaules valstīs, tostarp arī Latvijā. Un tad jau caur ss.lv, izplatītāju tīklu, tirgu vai pa citiem ceļiem tālāk līdz patērētājam... Tāds ir tas liktenis zīmolu produktiem... bet tie kas gribēs oriģinālu vienmēr to atradīs.
Tu tak palasi, tā ir ziemas aukla nevis spininga :)))
ArtursK. Ja būs ledus, tad nākošziem noderēs :)))
Man pēc divām sezonām jau gandrīz par mazu palicis līdz spoles malai! Būs jātin backings....