streem ,nezini ozo virmas zīmi,savāra ziepes un pēc tam dubultā atspēlējas :)
Daudzi bļaus, bet interesanti būtu zināt - cik golus RD ir ielaiduši šosezon pēc Ozo kļudām?
Viņš ir labs, bet klūdu arī daudz, Kontiola viņu konkrēti apspēlēja
Davai, mainat Māri nost, man viņa žēl.
Mūsu uzbrucējiem - ne ripas!
NE ripas jau labi. NE asakas ne visai. :)
Par šito mani lamās - Ar jučeru vārots zaudēsim. Pārāk zaļš vel. Iepriekšējajā spēlē ( kad viņš spēlēja ). Nav tik laba lavene, stiprāki metieni lec ārā, nevis tur paliek. Arī tie otrie, vai trešie vārti. Tur, kut no labās puses izejot apspēlēja, un no neērtās iemeta. Nenosedza. Ja makšķerniekiem saka ne asakas, tad Jučeram laikam jāsaka pilnus vārtus ripām. to arī novēlu.
Es jau teicu, ka reti nesaprotams. :D
arī nesaprotamus tekstus :D
Takš nomierinās. Nav ko mutes dzesēt. Ja kas, tad zaudējām barisam, nevis amūram, bet tas tā.
Silpeiv, neaiztiec Sir, viņš in unikāls. Reti nesaprotams. + Raksta ļoti garus tekstus. :D
bacis dzēruma uz darbu neej ,atlaidīs un iemācies tak rakstīt ,savādāk jau paliec kā lietotājs sir!
par cik paksam a muram traktoristus sasitisim.man diemzel nakts maina.neredesu
nu tu mani tiesaam aizkari vienigais portals kur esesmu ir sis un vardes zolle.a tu sipleiv esi pajolits.
Kāda prognoze? Domāju, ka būs uzvara.
Tātad tie,kas piediršs sportacentrs komentārus ar ir ap 35-45 gadi veci.!!
1 m.88 nav pie divi metri.cik ir videjais latvietetis.....man 1,72 un 41 gads ta ka tu sipleiv par puisi mani diezvai vari saukt.vakara pec darba so izlasis citi ,un domaju man piekritis.par ivananu es domaju.