atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Par hokeju

gulbis37 01.03.11
nu,ja Riigaa nevinnees,domaajams,ka playoff izveertiisies par kick-off Maskavaa:)))))))
Jan4uksdw 01.03.11
Nu 3sho periodu diezgan pavirshi nospeleja, Ok saprotu uztraukums, iespiesti zona- bet tak piespeles vismaz precizakas vareja!
sienaazis 01.03.11
kautkaa ssoreiz ozo pavirssi norukaaja, vinneet nevinneetu, bet nu vienalga, buutu bijis interesantas 40 sek
kilka 01.03.11
...pabeigt sēriju ;))
kilka 01.03.11
Nu, labi, parīt Rīgā būs foršāk :)))
gulbis37 01.03.11
mans nesaprast,kaa var viena un taa pati komanda dienu peec dienas speeleet pilniigi atskjiriigi....
bacis 01.03.11
tiesasana atkal limeni.troters kad iemeta vajadzeja vismaz 10 min.dot .sitiens galva tirais.jaiztur tresaja pirmas 10 min.un tad jau vini saks psihot.
uldeens 01.03.11
maskaviesi sāk baigi presēt mūsejos-jāiztur
uzvara būs mūsu
kilka 01.03.11
Troters laikam no čuguna ;)
kilka 01.03.11
Jēēēēēēē'!!!
aigaigars 01.03.11
Interesanti, kur tas ieraksts taisīts, ja plīst trauki!? :)
zuja 01.03.11
Man jau nu pēc sestdienas spēles māc šaubas,vai gribu Znaroku redzēt,kā mūsu izlases trenneri!?
Noris 01.03.11
Netā parādījies labs audio ieraksts:
http://www.pietiek.com/files/golos002.mp3
Boroda 01.03.11
Nu jau te tiek āda dalīta, kad lācis vēl mežā:))
Lai nu kā tur notiek, mans čujs, ka značoks tāpat nekur tālu netiks. Nu neliekas man šamais gudrs un inteliģents cilvēks. Un tikai ar maķperemaķ vien nepietiks. Un kaut kā man negribas viņu redzēt pie Latvijas izlases stūres...
raihs 01.03.11
Jooopt-ku sarežģīti!:)
zivotaajs 01.03.11
Nee Raih... ja uzvar Lokomotiive - tad gan loko naak pretim.. bet ja uzvar Minska .. tad Minska ir 8 komanda .. bet pirmaa ir ASK ( loko 1 vieta , maskavas dinamo 2 vieta , un ask 3 ) bet ta kaa RD ir 7 tatad pretim janak otrajai stiprakajai , bet otra stipraaaka buus paara Atlants -Severstalj uzvareetaaja = taaka ASJK spiid RD tikai konferences finaala!
eerglis 01.03.11
eerglis 01.03.11
ālants nāks :D
uldeens 01.03.11
to raihs
Ska mums nesanāks-ja loko zaudē tad mēs neesam pēdējie bet gan trešie un līdz ar to nāk atlants vai severstals
eerglis 01.03.11
vakar overtaimā, Valters pateica, ka Znaroka komanda ir aitu bars kas skrien un met, nav neviena, kas veido spēli, dala piespēles utt.

Znaroks ir reālā stresā, naudu iedeva, a rezultāta īsti nav...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs