atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Par hokeju

raihs 27.02.11
Labs video:) Znaroks tiešām uzvedās nožēlojami:) Kur, diez, var noskatīties pilnu preses konferenci?
Jan4uksdw 27.02.11
:D Kads var pateikt kad ir atkartojums vakardienas spelei?
andris56 27.02.11
Ir jāmāk arī zaudēt nezaudējot cieņu!!!!!!!
zan 27.02.11
Šitas labs:) Znaroks "kausu" tik viegli neatdos
raihs 27.02.11
Starp citu-vai ievērojāt ,ka tiesnesis pēc ceturtā gola pēkšņi kļuva "taisnīgs" un sāka raidīt nost MD kretīnus ? Laikam saprata,ka šito spēli viņam neizglābt...
pops 26.02.11
Iskrini sočustvuju,he-he ,mvd li'dzjutejiem,bet,sports ir sports,katrs par uzvaru cinas ka var,es domaju par godigu cinu,un neba jau bez znaroka zinas,uz laukuma notika,tas kas notika,katra gadijuma,znaroka un vitolina reitings manas acis ir stipri krities.
eMKa 26.02.11
Jāpiekrīt raiham :), labi ka neesmu hokejists...blin, pēc tām nekaunīgajām rupjībām gandrīz datoru "izrubīju" :D, noturējos un iebliezu pa galdu, apgāzu alus pudeli, tumbiņas sabira radiatoros...kamēr visu savācu nomierinājos :))...vispār jau esmui mierīgs kā pitons, bet nu šito mans nervs vairs nespēja turēt :))
skorpio 26.02.11
sodien spele bija tik velu tikai un vienigi del kailijas koncerta! tur halle ir krietni japarkarto un es vispar apbrinoju ka vini to tik atri dabu gatavu
bacis 26.02.11
kads ,varbut Baltais zina kapec spele sodien bij 7 a rit 5.znacoks teica ka vini ir fizizki stipraki.vai nevajadzeja izmantot sava laukuma prieksrocibas un noteikt speles laiku otradi.5 un 7tinos.
...Nu sitam viņus rīt vēlreiz-tā pa smuko.
Turam īkšķus!
bacis 26.02.11
kas bij MVD pagasgad,un kas MsD sogad.pagasgad vini ar viduvejiem speletajiem sasnieidza loti labu rezultatu,a sogad tiek prasits vizmaz pernas sezonas atkartojums.pofig ar kadiem lidzekliem.Saimona nopirksana ,ta vairs nav Znaroka komanda.
raihs 26.02.11
Es vēl iepriekšējā spēlē nodomāju-nebūtu slikti,ja mums būtu kāds tipa saimons-bik agresiju komandai iedotu,interesantāk būtu skatīties-mums jau neviena kaušļa nav...Bet šodien savukārt nodomāju- nafig mums tādi purni nav vajadzīgi...
Vai tik ne dēļ tāda saimona visa MD tāda palikusi?
Plohoi primer zaraziķiļen...
aigaigars 26.02.11
un pusfināls pret Minsku?

A kā īsti ir ar Saimonu, viņš reāli ir rupjš spēlētājs, kas tiešām netīri spēlē, bez iemesla dod pa seju, jeb tikai tāds agresīvs un melnā darba darītājs, ja Ūsiņš liek, tad sit? Jo, nu paskatoties uz viņu neliekas, ka viņš būtu tāds kkāds ļaunais, izskatās vienkārši, ka grūta bērnība (ne izsmejošā nozīmē) bijusi vai kas tāds.
bacis 26.02.11
urmas.ja butu musu komanda...nutapat nepatiktu.ari Ivanans man nepatik.vajag izmantot to vina borzasts ,izaicinat ,kaitinat,un neatbildet.
sienaazis 26.02.11
ja tiekam taalaak, tad pretii buus atl, vai sever
marti 26.02.11
to aigarsaigars - raihs vinju saprastu :D
bacis 26.02.11
kapec Saimons izrubija Srukstu...okei ,Ozo ir vina vecs koriss...,bet Spruksts ir tas no ka visas sakersanas pretinieki mizs,a te izsitot stiprako posmu mus biede.play off uz to jabut gataviem.un pie diras Znacokam izlases speletaji,ja vins zaudes RD ,vins zaudes darbu MsD ,A zlase ir ta ...halturka.
urmaas 26.02.11
ja Saimons būtu mūsu komandā,tad ko teiktu??
:)))
aigaigars 26.02.11
Man tas duraks patika, kas pēdējās minūtēs visu laiku sēdēja... likās jau, cik ta var, bet, kad viņu parādīja, sapratu, tāds var, viņam nekas cits dzīvē neatliek :D:D
raihs 26.02.11
Vispār mūsējie baigie malači-noturēties tam visam pretī! Tevi baksta,sit,grūsta,tiesneši nereaģē...Es toč neizturētu...Šodien skatījos spēji un nodomāju,ka es laikam visu laiku sēdētu uz soliņa,ja būtu hokejists...Labi,ka neesmu hokejists...:)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs