atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Par hokeju

aigaigars 16.02.11
Dodos ceļā :))
aigaigars 15.02.11
Es ar rīt maucu, nevar tak pa visu sezōnu vienreiz neaizbraukt :))
Rīt jāiet piebļaut arēna...:)
Bebrs 15.02.11
Kaut ko ne tā saspiedu

Bebrs 15.02.11
aigaigars 11.02.11
vēl joprojām domas nemainu - Parōdija! :)))
sileniex2 11.02.11
sagrāve :) žēl, ka vienus Edža tomēr ielaida, tad būtu smukāk :D bet tagad jātur īkšķi par Norvēģiju, ja tie uzvar tad visām komandām 3 punkti.
bacis 11.02.11
skat ka sodien iet ta lieta.
aigaigars 10.02.11
k k k k k k ka kas tur notiek? :DDD parōdija par hokeju, daiļslidošana ar nūjām? īsti nevar saprast... IZLASE :DDD
aakkis 10.02.11
Slēdz iekšā uztvērējus-tūlīt 15.55 sāks ukraiņu valodu mācīties jaunais izlases sastāvs!
hecs7 05.02.11
Baci, tevis pieminētie spēlētāji būtu tikuši uz speli, ja viss sastavs būtu ievēlets pēc skatītāju balsojuma, bet no tā sastava tikai pirmos pieciniekus ņēma, otro treneri iebalsoja un trešo piecinieku laikam KHL izvēlējās. Kāds paskatījās tik skatītāju balsošanas rezultātus un nobļāvās, tā tās baumas rodas.
p.s. zvaiģžņu spēle tomēr man ne īpaši patika, parāk jau daudz kombinējās, nu katram savs.
sienaazis 05.02.11
baci, bija laiks saprast kas ir prese :))))
bacis 05.02.11
nu kur tad bij Rekis,Hartigans,Mikelis....nevajg visam ticet ko rada TV vai raksta avizes.kaut ka nepatik man sitads cirks,kaut gan noskatijos lidz beigam.
aigaigars 05.02.11
Tāda visai rezultatīva spēle ... :))))
tomels 05.02.11
es vispaar pamodos tikai uz 3 periodu :D
hecs7 05.02.11
Nju nezinu, skatos pa KHL tv, kvalitāte ir ok, derdzās man tie kreipāni un ko. Bet visumā bija interesantas stafetes un citas aktivitātes pirms spēles. Spēle protams zvaigžņu, neviens jau "pakaļu neplēsīs" lai kādam ko pierādītu. Vienk Čaļi labi laiku pavada. Man patīk maiņa Komorovs Saimons Dārziņs, sanāk viņiem kopā.
aigaigars 05.02.11
kvalitāte vnk graujoša, man jau pēc 30sek sāka acis sāpēt, laikam nespēšu skatīties! :(
JanKa_K 05.02.11
Cirks sakas.
skorpio 03.02.11
pirmie varti hossam
raihs 03.02.11
Kādu mums nupat AK BARS dāvaniņu pasniedza- no 0:4 pret TORPEDO beigās uzvarēja ar 6:4. Trešajā periodā piecās minūtēs 4 goli!
http://text.khl.ru/text/28466.html
Tagad RD labs bonusiņš-plus 4 punkti pret 8.vietu

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs