atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums Vakar

Tas Vanfords ir gatavs Šis tas bija pazaudēts šis tas nepareizi salikts :) saprāta robežās ieeļļoju
bums 10.dec
Too janexi PM
bums 10.dec
Par šo variantu biju iedomājies ,bet piemirsu uzrakstīt :) Pratam ka vari sūtīt ar PM aizsūtīšu koordinātes
janexi 10.dec
bums [10.dec]: 0061 Roller clutch inner 1009Y 2.19 eur
Man liekas ka vaina nav viņā ,bet tajā ka ir nepareizi uzliktas atsperes uz atpakaļgaitas ruļļiem Rezultātā nav nobloķēts reversa mehānisms
Tā detaļa var tikai izrūsēt savādāki bojājumi viņai nevar būt Ar to jau ir saskārušies daudzi Es arī kādreiz uz to uzrāvos ,jo atsperes kuras atrodās 59 mezglā ir jāliek pretēji atšķirībā no tām spolēm kurām ir reversa atslēgšanas opcija
Man viņa vienkārši pazuda…:)
Es varu Jums atsūtīt to spoli (izjauktu)? Varētu arī uzlabot ar kādu papildus gultni
bums 10.dec
0061 Roller clutch inner 1009Y 2.19 eur
Man liekas ka vaina nav viņā ,bet tajā ka ir nepareizi uzliktas atsperes uz atpakaļgaitas ruļļiem Rezultātā nav nobloķēts reversa mehānisms
Tā detaļa var tikai izrūsēt savādāki bojājumi viņai nevar būt Ar to jau ir saskārušies daudzi Es arī kādreiz uz to uzrāvos ,jo atsperes kuras atrodās 59 mezglā ir jāliek pretēji atšķirībā no tām spolēm kurām ir reversa atslēgšanas opcija
janexi 10.dec

Sveiks Meistar,
Varbūt pie jums
Iespējams dabūt 61 detaļu no Vanford 4000 MHG?
bums 9.dec
Labdien.Vai varat paņemt spolīti Stella 2500 FE uz apkopīti vai remontu.Pirku lietotu,bet šķiet kuat kas tai nav kārtībā.Un kur to nodot?

Matiss21, 9.decembris 2025, 21:39

PM
Labdien.Vai varat paņemt spolīti Stella 2500 FE uz apkopīti vai remontu.Pirku lietotu,bet šķiet kuat kas tai nav kārtībā.Un kur to nodot?
Par nažiem arī nav nekādu uztraukumu visi ir asināmi :)

bums, 6.decembris 2025, 23:42

Danke, konkrēti un kodolīgi.
bums 6.dec
Par nažiem arī nav nekādu uztraukumu visi ir asināmi :)
bums 6.dec
Ja borē ar mašīnu un neliek ūdas tad ar 125 pietiek Ja ūdas un brekši tad 135 vai 150 vajadzētu Kau gan man pietiek ar 115 Rapalu jo pārsvarā esmu asaru meklējumos
Labs vakars, Meistar!
Vai no pieredzes ir kāds komentārs par šādu šneku bormašīnai: Mora Ice Easy ar adapteri 125mm? Vārdu sakot, meklēju 125-135mm šneku ar adapteri.

https://copesnams.lv/lv/produkti/ziemas-preces/ledus-urbji-vergas-asmeni/ledus-urbi-un-vergas/1/18710/ledus-urbis-bormasinai-mora-ice-easy-red-w-adapter-125mm
Inars 4.dec
Kur tu pērc Belomoru?… arī gribu bērnību atcerēties…

L_John, 28.novembris 2025, 22:16

Elitārs papiross. Strādniekiem domāts bija Kazbek :D
bums 4.dec

Rapalas nažu asināšanai ieteicams tos nodot ar visu galvu ,jo tai arī jāveic nelielas manipulācijas
L_John 28.nov
Uzpīpē Belamoru un sāk būvēt Pjarnu sudraba cirīšus Dažs labs no cirīšu dancinātājiem jau pamodies Šie ir pirmie -pastellētie

bums, 27.novembris 2025, 15:53

Kur tu pērc Belomoru?… arī gribu bērnību atcerēties…
FishMV 28.nov
Galvenais ir izveidot šo bļitkas biezuma starpību Ja ir uzbūvēta štance/matrica/tad nav problēmu izveidot šādu konusiņu Ja vīlē no rokas daudz aiziet skaidās Es viņas taisu no lokšņu sudraba 925* Konusa izveidei savs now how bez sudraba zudumiem .Medīga bļitka būs tā kuru asaris iesūks ar pirmo piegājienu

bums, 27.novembris 2025, 22:35

Ak tad tāpēc TAVEXā nav bieži pieejami kilogramīgie sudraba kluči :)
mirtins 28.nov
GirtsG [27.nov]: vienīgais mīnuss ka jāliek sakabe, vairumam veikala bļitku mūsdienās tas pats. Reti redz ar ielodētu stieplīti, vai gredzenu viengabalainu. asaru copei tas liktos svarīgi .
Pilnīgi nekāds mīnuss. Veikalos var atrast tik mazas sakabītes, ka pašam ar pirkstiem tās grūti atvērt un aizvērt. Un ja nepatīk lieki montāžas elementi, var iekarināt cilpiņā pa tiešo uz auklas. Šīm bļitkām ir viens cits mīnuss un liels - tās garšo zobainajām tik pat labi, kā asariem :))))
bums 27.nov

Vidzemē jau noņem skaidu :)
bums 27.nov

Galvenais ir izveidot šo bļitkas biezuma starpību Ja ir uzbūvēta štance/matrica/tad nav problēmu izveidot šādu konusiņu Ja vīlē no rokas daudz aiziet skaidās Es viņas taisu no lokšņu sudraba 925* Konusa izveidei savs now how bez sudraba zudumiem .Medīga bļitka būs tā kuru asaris iesūks ar pirmo piegājienu
GirtsG 27.nov
vienīgais mīnuss ka jāliek sakabe, vairumam veikala bļitku mūsdienās tas pats. Reti redz ar ielodētu stieplīti, vai gredzenu viengabalainu. asaru copei tas liktos svarīgi .

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs