Bumsi - Tu to iDABUR esi pacilājis? Pirkt netaisos, vienkārši interesē, kas var būt par tiem 23 Ls!
degarzivs, 26.novembris 2013, 21:40
Tas ir kārtībā Rīt ievedīšu pie Ginta
bums, 26.novembris 2013, 22:07
Es runāju par tiem boriem, kas pašreiz tiek reklamēti! :D
degarzivs, 26.novembris 2013, 22:12
kuri ?

Bumsi - Tu to iDABUR esi pacilājis? Pirkt netaisos, vienkārši interesē, kas var būt par tiem 23 Ls!
bums, 26.novembris 2013, 22:07
Es runāju par tiem boriem, kas pašreiz tiek reklamēti! :D

zelta mormenēs ir tāda fīča - raustot domā ka tik kas nenokostu un rodās pavisam cits dribls.
Bebrs, 26.novembris 2013, 21:50
Man bija 2 gb no auskariem būvētas Vienā copes reizē abas aizgāja Tā bija Venta un tās nebija līdakas..:DD

zelta mormenēs ir tāda fīča - raustot domā ka tik kas nenokostu un rodās pavisam cits dribls.

Ne jau tik tais dārgajās mormenēs tā lielā veiksme...:)
Tonis, 26.novembris 2013, 21:15
...bet pohu sindromā -ne -Toni ?....:DD

Ja godīgi - Tev nav pajāt kur katram ir tā veiksme?! Es tos loriņus pērku, lai pašam būtu prieks un ja vēl aiziet tā cope - prieks dubultā! Patīk šancēt ar labu, interesantu, ne no ķīnieša letes nākušu mantu, neviens nevienu nespiež pirkt tos "dārgos" pričendāļus! Buma izstrādājumi sevi praksē ir pierādījuši, tāpēc labprāt paņemu ko jaunu patestēt, ja aizies - ieteikšu citiem un paņemšu pats vēl! Viss.

Klau, cik 5 latniekā ir sudrabs gramos? Ko var no tāda daudzuma uzmeistarot? Ienācās viena milda, nopirku pie lielveikala par 1 "bamsli", tāds baigi noskrāpēts
Bebrs, 26.novembris 2013, 20:51
Tikai nosver :DD var būt ka Milda no čakenes un sudraba tur ir tieši 0%

Klau, cik 5 latniekā ir sudrabs gramos? Ko var no tāda daudzuma uzmeistarot? Ienācās viena milda, nopirku pie lielveikala par 1 "bamsli", tāds baigi noskrāpēts
Bebrs, 26.novembris 2013, 20:51
25g

Smukas,
bet tai zivej pa lielam pie ...astes,vai tur sidrabs ,vai melhiors...:)
bet tai zivej pa lielam pie ...astes,vai tur sidrabs ,vai melhiors...:)