pagaidām taisu big baita rotiņus :) 8 numuru
bums, 19.oktobris 2020, 14:53
Man uz muskey kileriem (2x ar astēm ~15cm + rotiņš, viens ar pušķi) pa kādai ir bijis, bet topā nav tikuši - manā skatījumā specifiskai situācijai der, ikdiena kaut kā nav iegājušies.
pagaidām taisu big baita rotiņus :) 8 numuru
sledzis perfekti, paldies
Ir iespejams uzštancēt kaut kādu bigbait dzelzs šūpiņu tada izmera ka busters aptuveni?
2 eur atspere 2 eur darbs
Sveiks, meistar!
Cik izmaksā Daiwa laguna spoles lociņa atsperes maiņa?
Bumsi.Šī vakar pieteicās uz tava taisītā 2izmēra rotiņa
Intresanti jau viņi ir ,bet noķēris uz viņiem neesmu -kaut gan tie parasti kastes stūri vārtijās :) Prakse ir tāda jo vairāk māneklis ir darbā jo vairāk uz viņa noķer :)
Paqājuša gs. septiņdesmitajos gados tādus varēja nopirkt katrā sporta preču bodē.
Tās ir senas konstrukcija Man ir
tādas kolekcijā
bums, 13.oktobris 2020, 18:18
Mja, man ar šitads komplekts mantojumā, vot i nezinu, spodrinaat un peldinaat jeb nodot lūžņos
Tās ir senas konstrukcija Man ir tādas kolekcijā

Sveiks,Meistar! Lūdzu atsūti savu telefona numuru.Rinalds no Saldus
Uz porolona rotiņiem piesakās arī šādi kustoņu -protams cūcene jo rotiņa mērķa zivs asaris :)

Galvāniskais pāris Bungu šķīvis + kapars svars 15 gr darums 70 mm platums 25 mm

bums [04.10.20]: Līdaciņas uz slēpīti asari uz porolona rotiņu
Kā teicu atskaiti ielikšu
Porolona rotiņš veikālā pieejams?

Līdaciņas uz slēpīti asari uz porolona rotiņu

Kā teicu atskaiti ielikšu
Nesanāca todien aizbraukt līdz Babei Sarunāju laivu uz rīt rītu -viss spēkā :)
Ir 2 garumi 60 un 75 mm svars attiecīgi 12 un 15 gr Uztaisīju arī vieglākus no bungu šķivja 8 un 10 gr tos rīt mēģināšu Babītē Atskaiti ielikšu
bums, 29.septembris 2020, 18:00
Teici ka ieliksi atskaiti!!??
bums [29.09.20]: Ir 2 garumi 60 un 75 mm svars attiecīgi 12 un 15 gr Uztaisīju arī vieglākus no bungu šķivja 8 un 10 gr tos rīt mēģināšu Babītē Atskaiti ielikšu
Hmm... Tādu varētu mēģināt raibajiem uztaisīt!