Fū,nomierināji,es jau bļitkošanā tāds iesācējs, vairāk ar murmuļošanu līdz šim ņēmos. Un nu jau sāku domāt ko tad lai dara ar Taviem darinājumiem seklam ūdenim, jo visi mani seklie ūdeņi ir purvainie-Lobe, Vecumnieki,un mūspuses vietējie mežeriņi. A pulēt es nekad neko sevišķi nepulēju, kāds dabīgi ir ar tādu arī darbojos.

Man čoms Gaujas atekā bij uzgājis labus asarus,bet neņem nepako.Pieskrien,paskatās un aizbēg.Bļitkas foršas,nopulētas kā buļļa pauti.Nogriezis no gumijnieka zoles gumijas gabalu un nokvēpinājis vienu sudrabeni melnu.Uzreiz sekojuši ņēmieni.

Lauris112 Sedā sudrabs ies -tikai ar vienu noteikumu -to nedrīkst pulēt Jāļauj nedaudz nosūbēt

:))) Pats abstulbsti? Tam ir jābūt kaut kam! Tikai atceries,ka man divus vajag!

Pamēģiniet kaut ko noķert Sedas purvos ar spožu mānekli -asari bēgs prom kā no trakas kazas Tur vajag citu pieeju :DD

Man ir pavisam cita pieeja šaj lietai
Es nevaru parādīt spanni ar bļitkām un pateikt -Ņemiet tās ir universālas un šancēs visur Tāda pieeja ir pilnīga huiņa -katram savs Puzei sņetoka imitācija Burtniekam sav fīča/alumīnijs/ Zebrum tā pat Engurei tikai ņerža Valgumam Alumīnijs ar kaparu U.T.T
Es nevaru parādīt spanni ar bļitkām un pateikt -Ņemiet tās ir universālas un šancēs visur Tāda pieeja ir pilnīga huiņa -katram savs Puzei sņetoka imitācija Burtniekam sav fīča/alumīnijs/ Zebrum tā pat Engurei tikai ņerža Valgumam Alumīnijs ar kaparu U.T.T

Labs vakars Meistar :))
Francis ar sudrabu ,,Ala parashutt''- kādam dziļumam tas ir paredzēts? :)
Varbūt tuvojoties ļadus sezonai var uztaisīt kkādu pārskatāmu bļitku klasifikāciju- kādam dziļumam kuras paredzētas (seklajiem, vidēji dziļajiem,dziļajiem ezeriem), lai var vieglāk copmaņi saprast kas ir kas un kam :)
Francis ar sudrabu ,,Ala parashutt''- kādam dziļumam tas ir paredzēts? :)
Varbūt tuvojoties ļadus sezonai var uztaisīt kkādu pārskatāmu bļitku klasifikāciju- kādam dziļumam kuras paredzētas (seklajiem, vidēji dziļajiem,dziļajiem ezeriem), lai var vieglāk copmaņi saprast kas ir kas un kam :)