Bum kur var apskatīt tavus šūpiņus bildēs? interesē tu laikam sauc par maili. lielā droši vien, man nofenderējā visu lielo copes kasti a drīz sači un var teikt ka nav ar ko ķert :(

Ar ķēdītēm es ievedīšu pirmdien Pie Ginta ir ar iekaramajiem ākiem/kustīgie/

Gints sveiks !
Tu tik tās buma lodes er ķēdītēm pieturi man ,šonnedēļ ofic iebraukšu pakaļ un vai buma k-a pavadiņas ar Tev ir ?
Tu tik tās buma lodes er ķēdītēm pieturi man ,šonnedēļ ofic iebraukšu pakaļ un vai buma k-a pavadiņas ar Tev ir ?

Šalom Toni ! Nu ko Tu ? Kāds vēl bīstami ? Tu tagad man tā ka radinieks , atceries kad pēdējo reizi es uzliku Bulamoru , es teicu ka es pats lietot nevaru , jo sieva jāved uz operu ? Tad Tu kaltētas ļerpatas pulverīti arī ieriji māgā , tagad nekas vairs nav bīstami , Tu esi savējais , Tā ka droši brauc tik šurp .

http://ribalka.by/blog/schuka/16.html
izlasi pats
man ir citi kritēriji ar temperatūru nesaistīti -un tie ir -laiks kad līdaka migrē uz dziļumu
izlasi pats
man ir citi kritēriji ar temperatūru nesaistīti -un tie ir -laiks kad līdaka migrē uz dziļumu

copespro...
...spriežot pēc nika -pašam bija jāzin ,nevis jāuzdod stulbi jautājumi...:D.
Tonis ...-par to kapakmeni man ar patika ,..,tāds labs kalambūrs ...
...spriežot pēc nika -pašam bija jāzin ,nevis jāuzdod stulbi jautājumi...:D.
Tonis ...-par to kapakmeni man ar patika ,..,tāds labs kalambūrs ...

Bums
tu tads gudraks cilveks.
Vai tu nezini lidz cik gradiems jaatdziest udenim lai saktos lidaku barosanas ziemai?
tu tads gudraks cilveks.
Vai tu nezini lidz cik gradiems jaatdziest udenim lai saktos lidaku barosanas ziemai?