bums
31.08.12
bums
31.08.12
Vienīgais man nācās uztīt 7 cm virs lūzuma vietas bandāžu ,jo plaisa bija uzgājusi tik augstu
ramex
31.08.12
beidzot tiku pakaļ, olympusam - izskatās kā jauns :), mega liels paldies Bums :)
bums
30.08.12
bums
30.08.12
bums
30.08.12
andriskkk
30.08.12
Tā nav garā kāja?? Antikavitācijas plāksnei jābūt 0-5cm zem ūdens - nepielādētā (laivas) stāvoklī - ideālā gadījumā.
lacuks007
30.08.12
http://content25-foto.inbox.lv/albums/l/locans2/viss-kas/afasfafaf.jpg
bum šitā motors tak ir pa dziļu ūdenī vai ne? jābūt līdz ar to lielo lapstu līdz ūdens līnijai? oš ir kāds izteiksmīgs paraugs? šodien iemeiģināju 5 yamahu, nu vienam kaifs vispār :)
bum šitā motors tak ir pa dziļu ūdenī vai ne? jābūt līdz ar to lielo lapstu līdz ūdens līnijai? oš ir kāds izteiksmīgs paraugs? šodien iemeiģināju 5 yamahu, nu vienam kaifs vispār :)
grus
30.08.12
...Iepildītās desas uzkaru uz diennakti vēdināmā telpā...
Kā Tu panāc, ka desas neieskābst? Man ir bijuši gadījumi, kad drusku ilgāk pastāv sapildītas desas un ieskābst, tādēļ es jau iepriekš uzsildu kūpinātavu un kā desas gatava, tā uzrez kūpinātavā!
Kā Tu panāc, ka desas neieskābst? Man ir bijuši gadījumi, kad drusku ilgāk pastāv sapildītas desas un ieskābst, tādēļ es jau iepriekš uzsildu kūpinātavu un kā desas gatava, tā uzrez kūpinātavā!
bums
29.08.12
bums
29.08.12
Usmā dažās mājās vēl ir saglabājušies manteļ skursteņi Tajos ziemas svētku desas/servelādes tipa/ sāks likt iekšā mēnesi pirms ziemas svētkiem ;DD Mājās visu krāsņu cukas saiet vienā skursteni tur tad arī iekar desas un šķinķus Iznāk tāds pa pusei kūpināts pa pusei vītināts Gards gan