atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 19.aug
Pakustinot poci uz augšu vai sāniem motors arī atslēdzās Viņu pašu neredzu jēgu reanimēt tikai poča nomaiņa
bums 19.aug
Šodien ienāca uz remonu 45 endura ar potenciometra šaizi galā viss apraujas nevar dabūt max apgriezienus Jau atpogāju vaļa potenciometrs jāmaina Pirmdien būs jauni potenciometri Video ar remontu ielikšu vēlāk pagaidām vido ar defektāciju
https://www.youtube.com/shorts/jwXjFBGYa3g
bums 19.aug
Šodien ievedīšu Rotiņā Daiwas lociņa atsperes 10 gb no atsperu tērauda
Jurik 18.aug
bums [18.aug]: Bet Tavu arī var atdzīvināt ;)redzu vienu variantukā to izdarīt :)

bums, 17.augusts 2025, 18:09
nelielas manipulācijas ar potenciometru viss pārējais paliek kā bijis /ja tā ir tiešām poča vaina/
Es jau Oskaram biju rakstījis lai pamēģina atrast tajā kādas šķirbas un sapūst kontaktklīsteri - nezinu vai tas būs līdzējis. Patiesībā ja tas ir devis kaut jebkādas izmaiņas - tas palielina varbūtibu, ka vaina tieši tajā. Un tad jau var to zāģēt kopā un lodēties kaut kā klāt pie kontaktiem.
bums 18.aug
Bet Tavu arī var atdzīvināt ;)redzu vienu variantukā to izdarīt :)

nelielas manipulācijas ar potenciometru viss pārējais paliek kā bijis /ja tā ir tiešām poča vaina/
bums 18.aug
jaudīgais uz 100A maksā ap 100 eirām aļikā Lētie kuri ir uz 40 A netur to brūķi Labāk pielikt vēl 70 eiras un nopirkt orģinālo no amīšiem
Jurik 18.aug

Pirms krāmē viņam iekšā to alibabas pwm - neaizmirsti, ka tas kadrs ezerā parasti parādas tad kad Bricis krustus met un šūnu apraide par apokalipsi ziņo :)
bums 17.aug
bums 17.aug
Grand Total $97.52 tas no trolling motor ar nodokļiem Latviju kāpiegādes gala punktu neakceptē Only USA
MT9 17.aug
Es viņasnesūtu kad nosaucu cenu ar izdevumiem kaut kur ap 200 $ tad met krustus un saka ka izdevīgāk pirkt jaunu motoru :) TĀPĒC DODU LINKUS SŪTAT PAŠI NAV JAU NEKĀDA BAIGĀ KIBERNĒTIKA

bums, 17.augusts 2025, 18:00

Viss kārtībā, pēc mēneša būs.
bums 17.aug
Es viņasnesūtu kad nosaucu cenu ar izdevumiem kaut kur ap 200 $ tad met krustus un saka ka izdevīgāk pirkt jaunu motoru :) TĀPĒC DODU LINKUS SŪTAT PAŠI NAV JAU NEKĀDA BAIGĀ KIBERNĒTIKA
bums 17.aug
Ar piegādi nebūs problēmu ieliku grozā Neko daudz nekliedza :) No Trolling parts varētu būt problēmas Tādas kā man ar okumu sanāca Atsūtīja vēstuli ka uz jebkuru adres USA tikai ne uz EU Ja atrastu kādu amerikas adresi izmantotu un tad jau privāti uz Latviju
MT9 17.aug
Galvenais ka tur netirgo vienu laikam kādi 3 vai četri bija

bums, 17.augusts 2025, 17:48

Ja vairākas plates uzreiz jāņem, tā cita lieta.
MT9 17.aug
Item
$99.75
Shipping
$45.62
Subtotal
$145.37

bums, 17.augusts 2025, 17:51

Kādēļ pirkt no ebay pa 100$, ja ražotāja mājaslapā plate maksā 90$?
bums 17.aug
Item
$99.75
Shipping
$45.62
Subtotal
$145.37
bums 17.aug
Galvenais ka tur netirgo vienu laikam kādi 3 vai četri bija
bums 17.aug
Ebajā to dabūsi stingri lētāk
https://www.ebay.com/itm/154786380081

100$ plus shipings un nodokļi Kaut kā tā
MT9 17.aug
bums 17.aug
Tavā gadījumā vaina izskatās potenciometrā ja tas ir iestrādāts platē un aizliets ar kampoundu tad tas visu sarežģi ja tas karājas vados /kā attēlā/tad problēma ir kapeiku vērta nošņikā vadus un nomaina poci .Ir varianti kad potenciometru var izjaukt un desas ielikt no cita Tas ir jāredz dzīvajā
bums 17.aug
Ir bet USA
https://trollingmotorparts.com/minn-kota-hand-control-board-12-volt/
150 $ plus shipings + pvn Man pašlaik detaļas spolēm ir nobloķētas Nepieņem maksājumus un nesūta Saka kamēr rižijs būs pie šprices sory

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs