atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 27.05.12
itaalis
Tā actiņa naf domāta zivtiņai,bet copmanim :DDD
bums 27.05.12
bums 27.05.12

Muca -lai nebūtu jārokās informācijas kalnos :DD
otinjsh 27.05.12
T;a jau ir ar tā ūdenstilpnēm un gadiem, tāpēc pagaidām katrau sezonu es veltu savai ūdenstilpnei un zivij, lai kaut kādas sakarības sameklētu. Kaut kas jau stiķējās palēnām. bet tik un tā Malacis! :-P
A.
bums 27.05.12

Kā uzbūvēt pareiza izmēra cepamo kasti Ja kādam ir jācīnās ar ūdenspudelēm -silti iesaku samazināt kastes dziļimu ar šmota ķieģeļu palīdzību
itaalis 27.05.12
bums, es bij domaajis par maili kas akla jau palikusi! taa i ka vienu biurtu sajauc :D
bums 27.05.12
Nekas tur srežģīts nav -brauc 35 gadus uz vienu ūdens tilpni un tad Tu viņu pāzināsi ,kā savu kabatu :DD Zinu ļoti daudzus copmaņus kuri ir Usmā aplauzušies man arī pirmie gadi bija meklējumu pilni :DD 'Ptīk Sienāža piegājiens Lielupei :DD Puzē esmu aplauzies ,kaut monstru tur ir atliku likām Man ir neviltots prieks ,ka krīze un dzīves dārdzība ir ieviesusi savas korekcijas Tieši ar presinga noņemšanu no šā ezera
1. No megapolisēm tālu
2.ventspilniekiem pietiek ar Ventu
3.Rīdzinieki ,ka jau teicu ir patālu un šturmē pierīgas ūdeņus
patīkami ka uz visu lielo ūdeni -sestdienas rītā plkst 4:00 uz ezera esi viens Ūn ja kādas ir tad pa niedrēm vien maļās -:DD bet tas zuftiņš ir citur ......:DD
otinjsh 27.05.12
Bļins, Bums! Palasot tavus Usmas lomus, nevaru saprast, vai ar nepalikt ātri vecākam un pieredzējušākam, lai tā ķertu, vai tomēr izdzīvot to kas pienākas ar pa vidam. Malacis!!
A.
bums 27.05.12
Pēc laiciņa būs video ar 3 pareizām lietām -pieredze ;DD
bums 27.05.12
Līdz acij vēl bijā kā lidz Amerikai ;DD
itaalis 27.05.12
un jau akls :D
bums 27.05.12
Usma -līdaku kā spaļu no 21 gb 7 paņēmu un 2 zandartus atbrīvoju Cope no 4:30 līdz 6:30 Visi uz sudraba maili No 8:00 lidz 10 :00 Tika uz nepulētu kapara Wilīti -necmuks bet strādā ļoti labi :DD
Nibiru 27.05.12
piedāvāju labāko eļļu spoļu eļļošanai,,ZEP 45
iemetat googlee....
zogs 25.05.12
Es uz privātstundām jau tepat 2gadus gaidu :D
gulbis37 25.05.12
Bums,tu negribi atveert savu proftehnisko minikoledzhu?
AndrisG 25.05.12
Kapēc nevarētu, ja jau balalaikas smērē ar vazelīnu:D
jegogo 25.05.12
Vai drīkst eļļot spoles ar PROLINE eļļu,kura domāta šujmašīnām? Uz pudelītes ir cipari 42234
bums 25.05.12
smailers
šūpi jau bodē uz paciņas Tavs CL niks
bums 25.05.12
Svētdien atskaite par sīrojumiem Kurzemē :DDD
bums 25.05.12
AndrisG tālākā sūtīšanas vieta ir Kanāda Tā, ka pa Latviju nav problēmu .Vajag tika My offer ievietot un pat Austrālieši intresējas ;DDD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs