atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 23.05.12
Man pašm ir vismaz 6 filējamie naži šis ir viens no mīļākajiem un ērtākajiem Varu izfilēt jebkura lieluma zivi :D
bums 23.05.12
Kaut zobenu :DDD
maratt 23.05.12
Ir mazas zivis un lielas zivis un to saucamo ribu man patīk izgriezt ar mazo nazīti. Tad vari ražot dažādus izmērus?
bums 23.05.12
Filējamam nazim jābūt viena garuma ,lai var bez aizķeršanās izfilēt maktenu līdaku .:DD Vai lasi ....
bums 23.05.12
Tā ir cita runa Nepatīk man tā ķīniešu Rapala Jau daudzus nažus esmu pārbūvējis -lūzums tieši spalā Ar kniedīti var izveidot cmuku spalu :DD
maratt 23.05.12
Bums. Divas labas kniedītes un turēs uz nebēdu. Tik kā ar tiem garumiem? Kādus sūtīšu, tādi būs un kā ar summām?
spinis34 23.05.12
Cik meistars prasa par filējamo?
siluro 23.05.12
tas labi :DDD
Paldies :))))
bums 23.05.12
siluro
Jau pierakstīju :DDD
bums 23.05.12
siluro
Filējamo ātri sariktēšu :DD
bums 23.05.12
Liestai caurumus ? vai līmēsi iekšā spalā Es parasti nemīlu līmētus /kniede/ cauri varu dabūt jebkuram nažu tēraudam pat damaskam :DD
siluro 23.05.12
bums
man vēl bez tiem, ko šodien pasūtīju, vajadzētu arī vienu filējamo nazi, ja tas ir iespējams. :)))Var būt pieraksti blociņā, lai neaizmirstās :))))
maratt 23.05.12
Jeeska. meklēju,meklēju prasu ari Googles mammai! Bums, būsi gatavs uzražot labu filejas nazi, dod ziņu. Man galvenais liesta, spalu pats pēc savas rokas veidošu.
bums 23.05.12

Vējenēm 20 gr Krāsojums termo pulverkrāsa Nost tikai ar vīli vai šmirģeli Āķus gan vajadzētu cinkotus :DD
bums 23.05.12

7 gramīgais Wilītis :DD Vieglāku vairs nevaru Vienīgi no alus bundžas :DD
bums 23.05.12

šis mazās mailes ir 7 gr svarā -Melhiors
bums 23.05.12
Lepooldam gatavs
bums 23.05.12
Vieglie Wilīši -Godātie kungi kā jau agrāk teicu Mailes ir būvētas tekošiem ūdeņiem Ezeros ar to ir jāčamda dibens -līdzīgi džigojot.Wilītis ir tipisks stāvošo ūdeņu māneklis -cope grimstot

šo Wilīšu svars ir no 7-11 gramiem šeit neiet runa cik tālu iemest šeit iet runa pareizā vietā iemest :DD
bums 23.05.12
Dikti iepatikās dzenāt ašukus pa niedrēm Tāpēc uzbūvēnu ņepisļaiku 7,5 gramus vieglu :DD

bums 23.05.12
rapala33
Tu arī esi man kaut kur pazaudējies :)) atkārto arī savas vajadzības.Pašlaik prese strādā non stopā -visiem pietiks :DD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs