Ir mazas zivis un lielas zivis un to saucamo ribu man patīk izgriezt ar mazo nazīti. Tad vari ražot dažādus izmērus?

Filējamam nazim jābūt viena garuma ,lai var bez aizķeršanās izfilēt maktenu līdaku .:DD Vai lasi ....

Tā ir cita runa Nepatīk man tā ķīniešu Rapala Jau daudzus nažus esmu pārbūvējis -lūzums tieši spalā Ar kniedīti var izveidot cmuku spalu :DD

Bums. Divas labas kniedītes un turēs uz nebēdu. Tik kā ar tiem garumiem? Kādus sūtīšu, tādi būs un kā ar summām?

Liestai caurumus ? vai līmēsi iekšā spalā Es parasti nemīlu līmētus /kniede/ cauri varu dabūt jebkuram nažu tēraudam pat damaskam :DD

bums
man vēl bez tiem, ko šodien pasūtīju, vajadzētu arī vienu filējamo nazi, ja tas ir iespējams. :)))Var būt pieraksti blociņā, lai neaizmirstās :))))
man vēl bez tiem, ko šodien pasūtīju, vajadzētu arī vienu filējamo nazi, ja tas ir iespējams. :)))Var būt pieraksti blociņā, lai neaizmirstās :))))

Jeeska. meklēju,meklēju prasu ari Googles mammai! Bums, būsi gatavs uzražot labu filejas nazi, dod ziņu. Man galvenais liesta, spalu pats pēc savas rokas veidošu.