Bums, Tu par mani neaizmirsi?
Bum,tur tikai atsitējstieplīte nav oriģināla,oriģinālā bij šteingrāka ...
Kaut kas viņā mani fascinē Tā zvīņa -svara attiecība ar lielumu ...jābūt labai Mēģināšu-
Es tagad uz viņas skatos un funktierēju Vispirms būs jāpamēģina no Tavs melhiora karotes uzveidot pat locījums nebūs daudz jāpārtaisa ;))
Kaut kas līdzīgs man ir, bet kaut kā tā zivīguma trūkst :))))
Kaut no USA, moš tavējais būs zivīgāks
Miera naf Jābūvē,, nezapisļaika'' kolēģis mācēja teikt ,ka dikti medīga ;))
Nebiju pievērsis vajadzīgo uzmanību šāda tipa mānekļiem Laiviņas formu -domājams nākamās ned laikā sariktēšu
Sapratu :DD ar to pogu momentā noliek tinēju mešanai paredzēajā stāvoklī
šādi es pārtaisu Shimano /inercenes/ frikcionus :DD
VIDEO
VIDEO
Vēl neiebraucu par to pogu :DDD
Daiwa Emblem Spod pašlaik ar viņu ņemos Tā knabuļa nozīmi tā īsti neizprotu Fīča ir tā ka bremzes rotoru var ielikt gan vienā gan otrā stāvoklī Iepr maisters bija ielicis tā kā it kā viņam vajadzētu būt, bet tad tai pogai zūd jēga Rīt mēģināšu sariktēt tā ,kā tam visam ir jābūt Gan jau naktī nosapņošu ;DDDD
Aizsūtīju PM ar savu numuru Zvani sarunāsim ko vajag un cik ātrā laikā ":))
Hallo!
Kur var nogādāt tās sudraba karotes? Man kādas 5 gb mētājas - dotu taisīt visu kas sanāk! Zāģēt pašam tiešām roka neceļas!
Liels paldies meistaram par el.daiwas remontu.
O, super Bums, paldies liels. Sodien/ritdien teku tam pakal.
Skatoties pēc vajadzības un remonta sarežģītības cenšos visu izdarīt tempā lai nekas neiekrājās ;DD
Es jau 27 visu biju sariktējis un atdevis veikalā :DD Tāpēc tāda nesaprašana iznāca
Raikin4 spoles cmukas -ļoti koptas Jau sen Tevi gaida Bruņiniekos :DDD sarkanā maisiņā ;))
Atstaju Bruniniekos 26.03
Raikin kurā vietā tu tās spoles esi atstājis ??:DDD
Pie Ginta nav un bruņiniekos arī Pie manis pašlaik ir MLG Nekrietneļa Shimano un vēl 2 viennieki