Pateicos, nebūs īstā.
Bet nu jautāju vairāk vai mazāk intereses pēc (ir šādi tādi iemesli).
Vai nu arī extremālas slodzes -tad ir jāņem 4000
man ir 3000 Vilkti kukaiņi ne pa jokam Izturēja visu Murmanskas raibie nāca kā korķi no pudeles No kompānijas vienīgie kuriem spoles izturēja bijām 2 gabali un abi ar Twiniem 3000 Pārējiem visādas markas gāja pa laidienam :DD
Man Twinam jau ir 12 gadi Nekādas šizes nav bijušas Par lociņiem man ir brīnums varbūt kaut ko nepareizi dari ?
Šovakar ievedu pie Ginta Savu TWINPOWER spoli ar 3 komplektiem salūzušu lociņu(man viņas tādas 3 gab. vienādas ,salauztas). Pārējie meistari neprata sataisīt, Varvūt, Tev sanāks ?
Ja ,kas neskaidrs, zvani 26466164.
Tā ir okuma Kādu Tev vajadzēja ?
Bum, vai nebūs dižs apgrūtinājums pateikt, kas tā par spoli kastes kreisajā stūrī. Tāda ķiršu krāsā. Nu dikti atgādina ko pazīstamu...
Apmēram tik pat liela kaste ar spolēm , Tevi gaida pie manis .

Donori :DD Lielo kasti nemaz nevar pacelt Te ir daļa no šodienas Bruša ziedotiem :DDD

Tas pats aversā

Mazā tampaksa maile 18 gr

Āķa riņķis 12 kg Šūpu saglābsiet tikai ja šņore turēs :DD

Priekšējā riņķa stiprība 60 kg

Lūk šis ir sagatavots Taimiņam un kaimiņam :DD

Tampaks Ar nedaudz citu liekumu ir izveidoti Taimeškas Atšķirība būs priekšējā riņķa stiprībā un izskatā .
skutans Vienkārši paveicās, jo vispirms atnāca nepareizs mērs un jau otreiz par ceļu nebija jāmaksā Nākamā partija ar gultņiem ir lielāka tāpēc arī ceļa izdevumi samazinās -sadalot uz galviņām :DD Situācija ir sekojoša -ceļa izdevumi sastāda 12 eur neatkarīgi no gultņu skaita .Tāpēc salasu visu vienā čupā un sūtu ....:DD

Citas voblas žāvēšanas procesā:DD
paldies bums par spolītes remontu un tiešām pieticīgo samaksu ,ko ņēmi par darbu:) mazulīte nu gaida sezonas atklāšanu.
Gints,naži pēterburgietim ir pie Tevis ?