Aiso man liekas ,ka ap 4:00 Atpakaļceļā iedošu jau noprovētus dzelžus ;DDD
Jānim abi Moras šneķi un naži gatavi .
Andžānam mora gatava .
Ja labi ķersies, tad svētdien vakarā, ja sūdīgi, tad sestdien.
aiso, ap 1 30 - 2 00 izbraucam no Rīgas Dienvidu tilta rajons. Rēķini.
bums,
cikos būsiet Valmierā?
Labi-kungi šodien daudz darbi sakrājušies Vakarā uz Peipi Jāpaspēj sabūvēt to ko solīju un apgādāt mūsu kolektīvu ar inventāru barotavas sekuhas u.t.t :DD
Pareizākais ir Valda teiktais Bļitkas ir jātur maciņā un sausumā tad tās nenosūbēs tik ātri.
Man personīgi ir kokvilnas lupatiņa saziesta ar gojas pastu Viens gals pastā otrs tīrs Parīvē un notīri .Ja grib spīdumu saglabāt ilgāk -jālako ,bet es to nedaru ,jo citreiz ar nazīti nokasīta oksīda kārtiņa izskatās kā zvīņa un zivtiņai tas vairāk tīk Spogulis ir vairāk domāts copmaņiem ne zivij :DD
Bļitkas jau ir jāuzprišina pēc katras ūdens peldes ja ir slapjas atstātas kastē...man viņas ir maciņos un sausumā un tad tas ir jādara retāk...
Lacuk ja nav pastagojas tad ar zobu pastu paspodrini,būs okei'.
Bum ar ko tu ieteiktu tavu planieri uzpodrin'at? 'sodien izņēmu no kastes un biju nepatīkami pārsteigs-smagi oksidejies!
Saņemts, apskatīts, nolikts drīzai lietošanai :) hehe. Paldies.
ok. rīt no rīta pazvanīšu.
aivarsoo ,piezvani , pastāstīšu 29111932 .
ir problēma ar bori, kur var nodot uz remontu ?
boris Mora Ice Pro 150 mm.
nu jaa , TAS ir noticis:):):)briidi gan apsaubiju tavu attcereeties speeju:),bet varbuut spriezu peec sevis:)prieka.
rio.Nu vienreiz mēs esam kvitā :DD Tavs vecais rapalas šneks lieti noder galvu pārbaudē uz ledus -tencinu :))
mww2005 Tev iedošu pirmo tarakānu notestēt Lielupē :DD