Nekritneli tas citam Liepājniekam aizgāja :DD
Lab paldies par informaciju par tiem mm tīkliņiem , ceru ka uz vasaru savejo jau dabushu :)
Bums , esmu jau LV :))) būs arī labas ziņas man? :DDDD
PS . Girta blitkas arī gatavas .
Barnaulas urbis ar dzelteno striķi ir gatavs
Lbruno naži uzasināti
Meistars atveda saujiņu 3grankas un sekuhas sudrabs + Franču lode .
Tas pagaidām viss .
Tas par mani?
: ..."Labi jāiet klapēt Skrīveri un Liepāja gaida Par uzticīgo un pacietīgo gaidīšanu piemetu vienu cmuku bļitku -sudraba -bonusā :DD Tā ir vietējas nozīmes ūdenskrātuvēm .Veiksmi meklējumos un ne asakas :DD..."
:o))
Vai ta Brīvības ielā vai Daugavgrīvas ielā nav MM koka tīkliņš???
Gint ņebzdi mans rekords ir 15 galvas un 27 moras asmeņu komplekti Ilgāk iet ar boriem kamēr noskruvē un uzkruvē paiet laiks Slīpmašīnas ir uzstellētas :DD
Es pašlaik Vieplim tjūningu tādam taisu :DD izmēri ir var uzklopēt bet ne agrāk par aprīļa beigām :DD
Varbut te nav īstā vieta kur jautāt...:D bet ir galīgi piebesijies ,nevaru atrast kur nopirkt mm koka uztveramo tīkliņu forelēm. Skatijos pat ebaya ,bet tur visi nenormali dargi...
Nepaspēsi , man vien 10 gab . ir .
Urjā kumeļš pagalmā pēc 14 :00 paredzēts Rīgas brauciens Savādāk bodes pilnas ar nažiem un boriem Jāpaspēj šodien visu sabūvēt ,jo rīt man paredzēta expedīcija :DD
Rīt nevarēšu man uz trešdienu ir sarunāts cops Ja būtu agrāk pateicis mēģinātu sakārtot visu patīkamo ar lietderīgo :DD
Bums, rīt negribi braukt salakās uz Ventu? Viena vieta brīva...
Haļava vienmēr,, nravica'' :DDDDD
Galīgi tupije palikuši tie naži :))..Ok rīt jau 8:00 būs pie Ginta,un kādu dāvanu ar būs jaaizved,varbūt ponravica..
Valdi,
nesanāk man tā "kaifot" ! :) Laikam man palīdz ....
bums,
jautāju, jo pašam nav ar ko salīdzināt. Tās kuras man ir uz tām ķeru gan viengabalainās,gan lodē. Tad kad viņas taisīju, bija citi laiki. Ticis biju klāt portcigāram... ,man liekas, ka bija pat (vai raudzes, meistara...) atzīmes. Varēja būt sudrabs vai melhiors.Kad tas beidzās ,ņēmu kausu, karotes (melhiors).... Pērnavas cirvīšus citi pat veidoja no sudraba !
paldies kungi!
tiko atradu netaa, ka arii statoilaa arii tirgojot, jaacer, ka nebuus beigushaas :D
semirs,
saka ka narvesenos arī tirgojot
Kas vainas uz pusēm pārlūzuši??:DD Ieved Gitam pssīsimies :DD