Bums man ir Mora urbim 150 mm dia. naži,divi komplekti-galīgi čupā,vai varēsi apstīties tos??
Agrāk bija tankštellēs...
Vienīgais variants -diennakts makšķernieku veikals -ja nu vienīgi viņi tirgo :DD labi ka atgādināji Rīt būšu pastā ar paciņām pie reizes jānopērk .:DD
bums man Tev ir viens interesants jautaajums pieljauju, ka Tu vareetu zinaat! Kur es varu iegaadaaties makshkjernieku gada karti 6os no riita neskaitot internetu?!:D
čemodāns eto korošo :DDDD
Forsmažors -transports :DDDD
Pie manis arī Tevi gaida gan naži , gan boru kaudzīte , gan čemodāns , što tam ležit nadejus ponjal , da ?
Bumsi,vakar bēniņos atraku jau piemirstus Mora nažus ,rīt ievedīšu Bruņiniekos,noņem skaidu,lūdzu...D.
Kautkur redzētas bļitkas:)),šodien šīs ar pucēju :))
Bums, ne tālēs zilajās, bet dzelmē melnajā :P:DDD

Tas būs ņuham :DDDDDDDD Rīt jānobeidz atlika noslīpēt un sapulēt :DD Autiņš būs tikai ap pusdienas laiku tā ka iekavējās
Ņuhs būs vajadzīgs uz ezera...DDDD
Āķi jau asi un domas jau peipī lidinās.....čujs ir ka beidzot ir laiks brauk un ceru ka trešdien jau dabūšu pavilkt.....čujs ir ka būs....
Valdi āķus jau satrini ?? :DD Es Trešdien no rīta braukšu sīrojumā :DD tepat pa Latviju Jūrniekus kacināt :DD
Tas vēl nav tik obidno :DD kurš kuru ,bet kā Žodziņam iznāca -ar pirmo metienu sudrabs aizlidoja tālēs zilajās :DDD
Bet kāds kaifs kad līdaka nokož ...DDDDD
Atšķiribu jūtu, ja būvēta no viengabala sagataves /sudraba/Pūstajai un lodētajai īpašu atšķirību nejūtu ja nu vienīgi tonis.Bet pilnībā uzbūvēta no sudraba ir dārga un tāpēc sudrabnieces būvēju līdz 10 gr un tad jau sanāk materiāls +darbs 10 ls /par bļitku bičiņ sālīti/ :DDD
Ko saki par sudrabu? Juutas atshkhiriiba saliidzinaajumaa ar citiem metaaliem ?