atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

divrocis 06.02.12
bums,
biju iedomaajies, ka esi ielicis shajaa lodiiti ! :)
Andzy35 06.02.12
skaidrs
a kāds garums, svars? tāda pati, kā ar āķi ķēdītē? 7cm 12gr ?
bums 06.02.12

Tās ir šīs
Andzy35 06.02.12
BUMS... a kā izskatās tās lielās sekuhas/sidrabs + francis/ ???
bums 06.02.12
Pie Ginta būs 10 lielās sekuhas ar lodētiem āķiem Sudrabs + franču lode un 14 vīlītes /kapars +francis+sudrabs /Ja serviss atdos autiņu ievedīšu šovakar Tā kaudze ar Moras 130 asmeņiem ir uzasināta arī būs pie Ginta :DDD
..Aivis.. 06.02.12
:DDDDD bumam noLMT japiedzen atlīdzība par vārda autortiesībām :)))))))
zogs 06.02.12
Bumsis ir pārgājis augstākā mārketinga līmenī.... :))
Nupat saņēmu SMS:
" Īpašs piedāvājums no LMT! Sūti BUMS uz 1637 un nākamās 30 dienas zvani no LV uz ārzemēm"....utt
bums 05.02.12
Tagad ar lielo 155 arī naf problēmu Akmens pietiekoši liels ,lai nebūtu jāmokās :DD
bums 05.02.12
Ieved Gintam pie Spices būs ātrāk -centrā nebibās list iekšā :DD
gacha1980 05.02.12
Bums kā īsti ir ar Rapalas 155 mm galvas asināšanu? Zinu, ka ne visai gribi, bet citur nav kur griesties pēc palīdzības, pie reizes arī piemestu otru 115 rapalnieku uzasināt, ja vari, tad rītvakar varu urbjus atstāt kāda no tevis norādītajām Rīgas bodēm.
micuks 05.02.12
Bums klienti pamazām uzrodas sāc štukot kad būs meistarklase
ashukainis 05.02.12
BUMS, par beisboleni nav nemaz tik slikta doma, labs video sanāktu :DDD
bums 05.02.12
Trešdien pat varbūt kaut ko saveidosim es ar bļikām viņi ar motiļiem Domāju ,ka dabūšu pa pakaļu, jo vieta savdabīga .Trešdinas vakarā apskatīsimies Ceru ka jūrnieki nebūs tik izvēlīgi
bums 05.02.12
Točno uztaisīsim vidiku Vairi par knipsētāju Kādu skolnieku pie āliņģ un es ar beisbola nūju apmācu :DDDDD
Naits 05.02.12
Šitāda meisterklase būtu riktīgi labs pasāciens. Kaut kāda dalības maksa kura iekļauj pusdienas un var vēl kādu piesaistīt, kurš pārzin Buma meisterojumus. Ja ir kādi trīs stāstītāji, tad sadalās pa grupiņām un ik pa 1-2h mainās. Ir būts šāda tipa pasākumos, saistībā ar citam lietām, pie pasaules klases meisteriem un neskatoties uz to ka uz vietas rezultāta nav, bet ir ļoti daudz info un knifi ko vēlāk izmantot savu iemaņu attīstībai.
micuks 05.02.12
Ņemot vērā, ka Meistars šad un tad apceļoi LV tas nebūtu nemaz tik neiespējami. Iekasētu no katra pagodīgai samaksai un viss notiktos. Citos copes veidos taču tiek rīkotas apmācības. Veči maksā $ un viss notiekas.
bums 05.02.12
Ja es vēl zives mācētu ķert Cenas man nebūtu :DDDDDDDDDDDDDDDD
ashukainis 05.02.12
micuk, un derētu Meistaram arī viesizrādes pa visu LV apbraukt ar paraugdemonstrējumiem :)))
micuks 05.02.12
Bums izskatās, ka būs Tev jāuztaisa kādu reizi apmācība dabā. Varēsi visus nezinīšus ievadīt kā pareizi strādāt ar visiem šitiem brīnumiem, kā arī būtu iespēja dabā aptaustīt pareizos štrumus.
bums 05.02.12
Zariņvaldi Tad Tev daudz jāpīpo Tu jau zini, ka man ir cits apdulināšanās līdzeklis :DD ar čagiņu no visiem torosiem izrāposim :DDD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs