atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 02.02.12
Rīt no rīta Pašlaik griežu sagataves 40 gabalām :DD
gintsgg 02.02.12
Un neaizmirsti ka es tiku tikai pie vienas un man vajag vēl 2 mazās un 3 lielās .
gintsgg 02.02.12
Bet labāk četras , jo viņi būs 4 un visi gribēs , jā tiks tikai vienām , pārējie lūrēs ar baltu aci . DDD
ACAPC 02.02.12
Bums, esi cilvēks, uztjūnē lūdzu priekš manis 1gab 3 granku. Ar Gintu viss ir sarunāts. Mēs iebrauksim pie viņa naktī, pa ceļam uz ezeru.
bums 02.02.12

Sekuhas rīt būs pie Ginta bet pēcpusdienā jo no rīt jāuztaisa vīlītes :))
bums 02.02.12

Rīt no rīta būs maķenīt jāiesvīst -ātrā galva :DD -jāasina
bums 02.02.12
artiss Rodina Tevi ne zabudet :DDDD
artiss 02.02.12
Bums. Vai par mani neesi aizmirsis? :DDD
Es drīz piezemējos.. :D
bucis 02.02.12
mlin nu neticēju veiksmei-es par tiem nažiem un ne no Siguldas))
Gint ja lasi tad es Tev no rīta zvanu un braucu pakaļ))
un pieliku lietā arī meistara atsitēju-eleganti dabūju ārā))-to kas domāts vertikālajai bļitkai))
gintsgg 02.02.12
PS . Meistars solīja ka rītā būšot .
gintsgg 02.02.12
Meistars šodien atveda 9 trjohgrankas , pēc 15 minūtēm beidzās , vienu tikai paspēju sev paķert , gribēju 3 , bet man vairs netika , gaidām jaunu pievedumu , veči zvana , telefons jau karsts , bet man vairs nav ko piedāvāt .
bums 02.02.12
Man jāatvainojas Skrīveru un Liepājas paciņu īpašniekiem -kavējas ,jo gribu aizsūtīt mantiņas no jaunā kaluma -sekliem ezeriem un upēm Vairis pašlaik noņem skaidu Smaids ūsās ,tātad varu Jums droši sūtīt.Nepārbaudītas lietas nesūtu Sestdien 3 granku testēšu vai nu Valgumā vai Usmā Veiksmi un ne asakas ;))))))
Vedu Gintam vīles:DDD
bums 02.02.12
Drsciņ vēlāk uz pēcpusdienu ,jo braukšu uz VEF u pakaļ pēdējai formai :DD
micuks 02.02.12
Tāks visi sagatavojas zemajam startam sprintam pie Ginta, tagad tikai Bumam atliek dot starta šāvienu :D
gintsgg 02.02.12
Nē .
Nissan2007 02.02.12
Gunts, Bums jau bija ?
gintsgg 02.02.12
Ir 17 g šūpiņi un šodien solija atvest trjohgrankas .
micuks 02.02.12
Gint Tev kaut kas no Buma pēdējiem darinājumiem vēl ir krājumos?
gintsgg 02.02.12
Aukstuma dēļ , bērni šodien negāja uz skolu , tāpēc atļāvos šodien ilgāk nelīst ārā .
micuks 02.02.12
Jā Gints šorīt laikam ir aizsalis :D Aizmirsu trubu mājās un nevarēju pieteikt audienci, braucu garām, bet vārtiņi ciet :(

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs