Zariņvaldi tiekamie tur Mēs arī piektdien vakarā startējam Zvani man uz otru telefonu Visu paņemšu lidz Tās sudavbenes klapēšu pirmdien tā ka sauja jau būs līdz Varēsi iespringt ;DD
Urmaas , kurš ir sesku zēns ?
Vēl viens jautājums . Tu to blitku sien auklai virsū , vai karini uz karabīnītes ar virpulīti ?
Man tas vairs neintresē :DD
p.s.
Tālāk neriskēju iet.Tur pat 10m dziļums.Tas ja nezināji.
:)))
Nākam nedēļ PEIPUSĀ....piekdien braucu.....
Bumsi
Ķīsītī!!!
:DD
Vakarā ,braucot no metrapoles speishl iebraucu notestēt lielākā dziļumā.Tā kā ......
:)))
Gint to Ikauņa sekuhu noliec maliņā -pārbaudīšu un notestēšu Viens jautājums kur pašlaik atrast 8 m dziļumu Ko?? :DD
Pats vainīgs ka tikai pāris reizes esi bijis , vai spēji saskaitīt cik reizes es esmu Tev piedāvājis ?
Labi kungi atļaušos no Jūsu kompānijas ardievoties Jāiet čučāt rīt spraiga diena :DDD

Bumsi
Tur jau tā štelle,ka pat 7-8m dziļumā metās aiz auklas.Jo seklāks jo biežāk.Ar visu iepakojumu nogādāšu pie Ginta.
Pārējiem aplamdirsējiem ,it īpaši sesku zēnam,mutes ciet.Izlasiet vispirms par ko gāja runa un tad žvankstiet.
:DDD
Ja runājam par Daugavu tad pāris reizes esmu tur bijis -Terra nova :DD
Bumsi , jau pašā Daugavā nav universalisma , šļūzas vaļā , šļūzas ciet , straume uz vienu pusi , straume uz otro pusi , mēdz būt ka straumes vispār nav un sēdi kā dīķī .
Redzat atkal aksoma Straume stāvošs ūdens Daugava Lielupe u.t.t Nav universālisma :DD
Meža rukšus cepešos netaisu /trihanels/ Es šo gaļiņu šmorēju un tā labi ilgi Pats ātrākais un drošākais ir tas spridzināmais katls ko sauc par skorovarku -katram medniekam tādai ir jābūt/ Mēģināšu atcerēties :DD
Gaļu liekam vārīties kopā ar pipariem ,lauru lapu,kadiķa ogām.Proces ilgst apmēram stundu Parasti temperatūra ir ap 110 grādiem un visas zarazas nogībst mirušas.Tad ņemam gaļu ārā un griežam kubiciņos Liekam uz pannas un apcepam kopā ar sīpoliem un ķiplokiem līdz nelielam brūnumam Tad visu liekam iekšā pīlē un pārlejam ar 1/2 litru buljona kurā bija vārijusies cūkgaļa Liekam klāt saldo krējumu melnās plūmes Es parasti piegriežu klāt antonovkas ābolu -skābumiņam un smeķim Process ilgst 15-20 min
uz 1,5 kg gaļas vajag
200 gr melnās plūmes
3-4 kadiķa ogas
200 gr saldo krējumu
2 vidējus sīpolus
5 daiviņas ķiploka
lauru lapas
timiānu
Micuk , jā jau grimst ļoti lēni , tāpat kaut kad nogrims , tas ir tikai laika jautājums , bet vispār Tev taisnība , Daugavā , kad šļūzas vaļā , tā ir kā ir , tāpēc jau Bumsis man uztaisīja 36 gramīgās .
Gints atļaušos nepiekrist, visās vietās Bumša mailes dabūt lejā nevar. Lielā straumē mailes neiet lejā kā akmenis, bet smuki virpuļo un grimst ļoti lēni.
Manās vietās , kur es strādāju ar maili ir + - 4 metri , bet nogremdēt viņu var praktiski jebkurā dziļumā .