atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

Boroda 19.08.11
Nu tas jau skaidrs.... Bumsi, tirgus niša ir brīva!:))))
burtnieks 19.08.11
Ražot mūžīgās nav izdevīgi.
Boroda 19.08.11
Par spolēm neesmu liels specs, bet vai mūsdienās vēl ražo kaut kādas "mūžīgās"?:)
burtnieks 19.08.11
Man bija līdzīga spole,tikai ar misiņa gliemezi.Pašlaik kaut kur "noklīdusi".
Baltais62 19.08.11
Es arī no tādas neatteiktos:)
bums 19.08.11
Tā ir South Bend Classic 935 1968 gads
bums 19.08.11
Nav neviena modīgā materiāla-silumīni un pārējie sūdi Asis tērauda Bukses fosfor bronza -bez diluma pazīmēm oh..............Korpuss -alumīnija lējums Kasete -virpots ebonīts
bums 19.08.11
šodien sariktēju antīku lietiņu Palika darbnīcā tāpēc nosaukums būs vēlāk Orientējoši varētu būt 60tie gadi Korpusā nav nevienas plastmasas detaļas gultnis nopietns ,bet viens -bezgalīgā vinde Tērauds un bronza -kaifs Vienkārši,bet uz mūžiem Nomainīju pāris pederes un gultni-Gribētos no saimnieka atpirkt ,kolekcijai ........

bums 19.08.11
Cormorānam kāja jau finišā Rīt slīpēšana pulēšana un krāsošana
bums 19.08.11

Asināšana smalka un ļoti akurāts
bums 19.08.11

2 toņu sudrabs + kapars vēl tikai jāaprīko ar aci riņķiem un āķiem Iekšpuse vēl tiks pulēta

Murgs Tavs damaskietis gatavs

Peipusnieču formas arī gatavas vēl rūdīšana un naķamnedēl uz beigām būs dabonamas

šodien atklāju sezonu 1 Rapalnieks ziemas copes gaidās uzasināts Kunde bija nemierīgs un veica asināšanu savlaicīgi :))
bums 19.08.11
Tāpēc tās franču lodes ir tik populāras veco matadoru aprindās kuri ziemu ganās kimlakiem pa pēdām :D
lacuks007 19.08.11
man liekas ar svina serdeni... tādas laikam neder....
bums 18.08.11
:D ņea Zem kalēja vesera Savādāk nelien valcī :DD Zem vilciena jaunībā likām visādus daiktus :DD
Wiking 18.08.11
Uz vilciena sliedēm liki? :)
bums 18.08.11

Experiments norita veiksmīgi Ložu pašreizējais agregātstāvoklis :DD Vēl tika bičiņjāuz gareniski jānovalcē un var sākt būvēt Krāsa skaista
Draiskulis 18.08.11
bums

Saņēmu arī es, paldies.
Nu jau izprintēta, iešūta vākos un stāv plauktā.
Ne asakas !
bums 18.08.11
izklapēju viss kārtībā neuzsprāgu ;DDDD
Jautājums lacuks -lodes ir viengabala bez serdeņiem un svina šis Franču ir virpotas no vienas sagataves
lacuks007 18.08.11
bumsi varu meiģināt sagādāt lielākas-12,7 kalibrs- lielajām bļitkām.....
Hotentots 18.08.11
No meistara viedokļa pats labums, bet kā munīcija - ej nu sazin. Parasti tādus brīnumus netaisīja...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs