Nav ne jausmas, tad lkas tur ir.. Man vienkārši tinot velkas vaļā kloķis, pievelku ar to sūdiņu otrā pusē, un atkal apļus 10 var uztīt.
šaj spoleii kloķis vispār nevar atskruvēties ,jo kontrējās ar atsevišķu skruvi
Ja visu tin uz pareizo pusi tad nekas vaļā nevar skruvēties Nav man bijis tāds slimības sindroms Nezinu
Spole - salmo supreme XR1
fish1 PM ceļā

Bumsi , kur mans nazis ? Un vēl , savos dzelžos atradu vienu lietiņu , domāju ka Tev varētu noderēt .
Marka un modelis-spolei ??
*...ar spoles bremzes regulēšanu sastiķēt. *
Bumsi, prasu tev padomu. Kas varētu būt vianas spolei, ka tinot iekšā žilku viņai viņa tinas iekšā, bet tajā pašā laikā skrūvējas rokturis ārā. Izmēģināju vissu.. Ieeļoju, mēģināju rokturi kārtīgi pievilkt, mēģināju arī ar spoles regulēšanu kko sasti''''kēt. Nekā. Kā to varētu salabot?
Tikko nokodināju Vakarā ap 21 uzrakstīšu PM kā rīkoties :))
2 bumsi
Mans komplekts ir veikalā vai tu izsūtīji pa pastu?
Bruņiniekos būšu ap 12 Spoli ar to mistisko defektu atnes šajā laikā Lai uz vietas varu apskatīt Pārējiem kuriem bija uz šodienu sarunāts arī viss ir gatavs :DD Ne asakas
Apssījos :DD uz trešdienu visu sataisīšu :))
2 Bumsi
Skati savu pastkasti.
es 4dien visu dienu nosedeju. Breksiitis gan atteicas njemt pec 3 veja mainam un 2 negaisiem bet zandarts gan ap 22:00 saka njemt. 4-copes 3 realizetas vienu savas vainas del nopudeleju- izmers nekas ipash. gate
Viss bija oki doki -nepareizs apģērbs :DD Vienīgi zivis arī sajuta ka augšpusē nav ,kā vajadzētu būt-tāpēc ignorēja visu :DD
Bumi, tapēc iepriekš vajag paskatīties, vai nelīs.