šoreiz Usma nebija tik dāsna un tā kuģošana stap tīklu kilometriem arī besī Kopskaits un ar lielu meklēšanu12 ņemami tikai 2 -2.3 un 1,4 kg Zandartu vietās sanākušas līdakas tātad jāgaida kad kaulaģīmji tās izdzenās no savām vietām.Lielākie paņēma pusūdeni /termoklīnī/5 metros Uz augšējo kātu /papidklipsis/Velcēju pārsvarā 9-12 metros
Ar jubilejas rubli ir viena šaize iznāk tikai karūsiņas mailei pa knapu nevar labi izštancēt un čakarē kopā matricu
Bums izspiedejs :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

To Bums: Ir vēlme iemainīt 60 jubilejas rubļus + 100 pieckapeikas. Interesā pamatā šūpiņi, nedaudz rotiņi un kāda ziemas bļitka. Ja ir interese raxti privāti. Paldies
Normāla cena labam vizulim, par dažām Rapalām būtu priecīgs tādā cenu kategorijā :)
Ja es tirgotu par 5,50 es jau būtu skatījies uz Rio- Deženero krastiem :DDDDDDDDDD
gabe, tev tak neviens nespiež to bleķa gabalu pirkt!!! ko kunksti?
5.50 Ls ojomajo Bums izspiedejs par bleki tadu summu !
Uz vēstulēm atbildēju Ar karūsiņu pārāk neaizraujaties tā ir būvēta speciāli 3 ezeriem Kaņieris Babīte un Engure /materiāls/inerts pret sērudeņradi -nesūb Tā klunkurēšana ir domāta lai imitētu aizsistu karūsiņu
Pirku arī visu ko citu tādēļ , varbūt , kļūdos. Ls 5.50.
Kāda cena slavenajai lielajai mailei?
Pēdējās brīvdienās notestēju Buma slaveno lielo maili. Tālu un precīzi lido pat dūšīgā sānvējā , labi grimst , nereti uzķetot no grunts pa "austerei", teicama spēle. Arī matētais misiņš Usmas dzidrajiem ūdeņiem piemērots. Cope līdzvērtīga maniem labākajiem usmeniekiem , vienīgi , kādas trīs pagāja. Kopš lietoju Owner āķus tas nenotiek bieži. Var jau būt ka sagadīšanās , tomēr , labāk nomainīšu. Ezerā jau nekas niknāks par niedrēm nava lai būtu svarīga āķu iztaisnošanās spēja. Karūsiņu gan nesapratu , klunkurē kā auklas galā aizķerts saplacināts spainis. Arī zuvēm nepatika. Varbūt kā īpaši jāvelk?
Atskaite: 19.06. 5.mēra līdakas + 6.sīkās + kāds ducis asaru uz lielajiem šūpiņiem t.i. izmēros jau minētā maile x 3. Tā vēl nebija gadijies. Un ja piekāru ko piemērotāku , asari atkāpās.
26.06. divas līdakas + asaris 810 g DDD. Uz sudraba rotiņa , kādreiz pirkta vecajā Milo bodē. Autors nezināms bet , ņemot vērā teicamo spēli un veikala adresi Bruņinieku ielā , rodas asociācijas. Vai nav Meistara agrīnais rokdarbs ?
Gaidīšu iedrošinošus komentārus jo neesmu bijis forumā kopš Zives laikiem kur Buma , šķiet , nebija.
Nu , Bums ! Maķenīt pasiroju... 24. zandarti !!! Esmu vilcis cienijamus zandartus gan Krievzemē , gan Kanādā un pat Daugavā , lai arī sirdī esmu spiningotājs parastais. Diemžēl Usmā visi mēģinājumi beidzas tā arī nesākušies vai ar vienu zemmēra nabadziņu. Vai tas viss ar slaveno brīnumlīdzekli daunrigeru ? Un kur viņi mīt ja eholote visos man zināmajos dziļumos uzrāda pilnīgu tukšumu vai atsevišķas vientuļas sīkaļas ?
Bums! Pirms nedēļas Ventspils copmaņi parādīja man Tavus darinājumus. Jau no skata vien sapratu, ka man patīk un ka man vajag. Vispār,- 90% zivju ķeru tieši uz šūpiem. Cik sapratu no čata, iespējami dažādi materiāli un svari. Interesē mazās mailes 7-10g, kā arī lielās 13-16g, gan dzeltenās, gan baltās. Kā varam precizēt detaļas un noformēt pasūtījumu? Mans pasts- i.seilis@inbox.lv . Ja vajag, varu uzdot arī tel.nr. Jau iepriekš pateicos.
Bums! Paldies tev, noteikti būs atskaite no Zviedru zemes! Lai tev viss iet no rokas:))) Un protams ne asakas!
Paldies par sūtījumu, Bums! Diemžēl kārtīgi notestēt pa svētkiem nesanāca, bet gan jau:(
2 vīri x 100kg, mazājā ufimkā uz uzpūšamā spilvena, bez koka krēsliem izturēja tikai 1.5 H:)))
Aizlikšu vārdu, pats esmu ''uz astes''...
Ņea -un mencām ņemsi ???? :DDDDD
Bumsi, par mani neesi piemirsis?