Edgars1982 [14.02.19]: Sveiki. Jautājums a kad sākas liegums copei no laivas?
01.03. Principā pēdējais brīdis lai uzspētu ar plaivu ielaisties......
Sveiki. Jautājums a kad sākas liegums copei no laivas?
Ir kāds info, kas notiek lejtecē? Vai ir vērts provēt no laivas ko samakarēt - asari, žani?
Ap Plaviņām ledus ir Daugavā? Gribās ar fīderi sākt pasēdēt... :))
Pukainitis [31.01.19]: Kāds kko ir noķēris sausajā daugavā???
Sodien brauksu pie annuskas .
Kāds kko ir noķēris sausajā daugavā???
6dien pie mola līcī redzēju divus bariņus sēžam
usis [30.01.19]: bez 10 apgriezieniem pāri neietu, reiz interes pēc testēju, man pie mājas 10 m no krasta 30 cm, 60-70 m dziļāk 15, vēl biku un 6 apgriezieni, pamērīju ap 6 -7cm, un sākas pamatstraume, ieslēdzu atpakaļgaitu.
6-7 cm manam borim 2 apgriezieni
bez 10 apgriezieniem pāri neietu, reiz interes pēc testēju, man pie mājas 10 m no krasta 30 cm, 60-70 m dziļāk 15, vēl biku un 6 apgriezieni, pamērīju ap 6 -7cm, un sākas pamatstraume, ieslēdzu atpakaļgaitu.
Kurs pie naves salas bija ???
usis [30.01.19]: Felix [20:06]: durvis [24.jan]: Atvainojiet, ja es kaut ko pilnīgi muļķīgu prasu, bet vai ledus pie Ikšķiles ir pietiekoši drošs, lai pārietu pāri Daugavai?Ja drosi .Cik cm, vai bora apgriezieni upes vidū?
Kadi 6/8 apgriezieni
Felix [30.01.19]: durvis [24.jan]: Atvainojiet, ja es kaut ko pilnīgi muļķīgu prasu, bet vai ledus pie Ikšķiles ir pietiekoši drošs, lai pārietu pāri Daugavai?Ja drosi .
Cik cm, vai bora apgriezieni upes vidū?
durvis [24.01.19]: Atvainojiet, ja es kaut ko pilnīgi muļķīgu prasu, bet vai ledus pie Ikšķiles ir pietiekoši drošs, lai pārietu pāri Daugavai?
Ja drosi .
7dien biju pie Tomes. Pāris asarīšus izvilku. Lielākais kādi 10cm mazs, katrs nākamais mazāks un mazāks.
Fishmens [29.01.19]: Sveiki viri ! Vai kads ir manijis kadu sezam Riga pie mola Daugava
Gints25, 28.janvāris 2019, 22:25
Ne viens tur vēl nesēž. Katru dienu braucu garām.
Paldies pr info
Sveiki viri ! Vai kads ir manijis kadu sezam Riga pie mola Daugava
Gints25, 28.janvāris 2019, 22:25
Ne viens tur vēl nesēž. Katru dienu braucu garām.
Sveiki viri ! Vai kads ir manijis kadu sezam Riga pie mola Daugava
Pāri gājis vēl neviens nav...vismaz pēdas neredzēju. Bet nu vienmēr kāds ir pirmais.
Atvainojiet, ja es kaut ko pilnīgi muļķīgu prasu, bet vai ledus pie Ikšķiles ir pietiekoši drošs, lai pārietu pāri Daugavai?