atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ledus urbji

spiningists 02.01.12
To Bums
Smagā ledū ejot urbties neaizmirsti sasiet šņores zābakiem....tiem reduktoriem tāds pārnesums, ka pirms izbuksēs sajugs pi kļina/iesprūšanas - pirmo apgriezinu taisa vai nu boris bez operatora, vai abi kopā :)). Īpaši svarā apdāvināti deformē roku ģeometriju :((
aakkis 02.01.12
moderators 02.01.12
jāaa,- trīs posti, pēdējais teikums man liek pacelt kāju, pirmajā jaungada dienā, piedodiet- otrajā!
bums 01.01.12
bums 01.01.12

Husis ledus urbjos pielieto aba veida dzinējus kurui modificēti no lentas zāģa un krūmgrieža motoriem Tas tā- tomiem...:DD
bums 01.01.12
Max jauda ir pie 11500-12500 apgr mani tas pilnīgi apmierina Un nivajag domāt ka outboard motoros Tu te viens fišku rubī :DD
moderators 01.01.12
ja būtu adekvāts apgr./raksturlīkne, tad dumjus jaut., neuzdotu, bet nu lai veicās!
moderators 01.01.12
DDDDD
bums 01.01.12
Partnerim ir lidz 12 000 apgr /min Un tas ir max gāzi Neredzu problēmu Kur rāvi 41 000 apgr ? DDD
moderators 01.01.12
ar 21-41 000 apgr./min
:)
bums 01.01.12
Kā var būt gliemezis vainīgs? spēka pietiek Pārnesuma skaitlis ļauj maukt ar pilnu klapi.koku zāģēšanas režīmā /:DDD
urmaas 01.01.12
STIHL motorurbis būtu pat ļoti piemērots.:)))
moderators 01.01.12
taisni, reduktors ir tās vainas cēlonis
bums 01.01.12
4 ir līdzīgs manis būvētajam :DDD
aakkis 01.01.12
bums 01.01.12
Moderātor der Viss atkarīgs no reduktora Visu esmu sarēķinājis Nākamnedēļ noņemšu skaidu Un vēl kas motorzāģītim ļti labi izveidot stiprinājumu ar reduktoru ,kā kulaks uz acs
moderators 01.01.12
motorzāģa motors neģeldēs tam pasākumam!
Viņam drusku cita raksturlīkne /par max. jaudu/, kā ...Drīzāk zālespļāvēja. Ne jau par velti tādi motori stāv uz urbja, kāds jau domāja, kādus apgriezienus vajag urbim. Vienkāršiem vārdiem- tauta skatīsies, kas tas par dullo, kurš caurumus taisīs uz max. apgriezieniem.
Man bija kādreiz doma par somu kamanām ar motoru...Bet, nu laiki iet, nav jādomā par velosipēdu, kā viņam uzkontruēt motoru, ja ir jau izdomāts mopēds!
Patīk radoši cilvēki, kam patīk savus sapņus īstenot.
bums 01.01.12
Nu tai pašā -sāpošajā :DDD Un skats būs feins ,kā ņigerim :DD
Karlis_K 01.01.12
Kurā galvā? :)
bums 01.01.12
Moderātor!!!Pļac ,kā Tu nesaproti ?Jāsdrāž labi daudz zīmuļu jādabon grafīts un jāsmērē galvā Tad bopris jem smalku skaidu :DDDDDDDD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs