atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Pretodu līdzekļi

giko 04.06.11
taiga vai sanody pump - no Latvijā dabonamiem vislabākie.
eMKa 04.06.11
Jā, Brālīt, iedomājos - miljons nogribējušos odu mātīšu riņķo apkārt, bet klāt netiek un tad patiesības mirklis, upuris izlien no apburtā loka- zummmmmm :DDD
Bralitis 03.06.11
Man te 2 dienas nācās laivas remontēt gaujas krastā - krūmu ielokā. Tās bij auzas ! Miljons odu bet es viens pats. Tad izfunktierēju. Nopirku tās dūmojošās spirālītes ( 3gb -1 Ls) Salauzu mazākos gabaliņos un izliku aplī ap sevi. Efekts super . Neviena oda . Tas mākonis rinķoja ārpus perimetra - un tad kad gāju uz autiņu - tad gan bij traki .
texas65 03.06.11
Urmaas... a tu kā domā ,es droši vien dienēju tikai 50.ajos???
urmaas 03.06.11
Texas
RU army ne to vien tiku redzējis.Tālākais gals,austrumu virzienā,pabiju Habarovsk ,Kamčatskij poluostrov, utt.Bet tas jau tālajos 80-tajos.
:))
aigaigars 03.06.11
:))))
urmaas 03.06.11
Texas
Tur no rītiem peļķēs līķus atrod.A mans vēl grib pacopēt!
:DDD
texas65 03.06.11
Urmaas ti navernoje moškaru ņivstrečal!!! Aizbrauc pie aigaigara uz ezeriem pacopēt naktī :):):)
urmaas 03.06.11
Texas
Man par alko reklāmu nemaksā!
:DDD
texas65 03.06.11
urmaas,,,,,a šņabis kur?
urmaas 03.06.11
Tās ķīmijas palīdz tik pie alerģijas.
Labākais līdzeklis ir vakārā iekurts ugunskurs.Uz kura vārās UHA un vēl tiek cepti gaļas izstrādājumi!
:)))
texas65 03.06.11
Labs ir "DIFFUS!L REPELENT" palīdz pat pret knišļiem!!!
gintsgg 03.06.11
Es vakar izmēģināju to uzparikti , kuru Vairis 30 tirgoja , pirmās 15 minūtes pilnīgi nekādas reākcijas , odi brūk virsū , kož , spēj tik atkauties , pēc tam , tā kā ar burvja mājienu visi pazuda kā nebijuši . Vispār laba uzparikte , ne kas sev virsū jāpūš , ne jāsmērē , noliec sev blakus un miers .
Jurik 03.06.11
Komareks Intensiv. Ražo Kalina. Smaržo patīkami cilvēkam. Mieriņš ir uz kādām 4h. Nav novērots ka nepatiktu zivīm.
Bebrs 03.06.11
Tā melnā smēre atgādina pretmošku līdzekli ko filmā "Ščastļivie ļuģi" Sibīrijā gatavoja no bērzu izaugumiem.
Otiilijs 03.06.11
indiāni kā siu kri asinboinismērājās ar lāču kakām.
eMKa 03.06.11
Leopold :)) Apskaties foreļu čempja bildes, vai tad, kāds tur izskatās pēc indiāņa :)), protams, ka uzsmērējot neko neredz :)
vildboy 02.06.11
Jā tieši tas pats, balts ar zaļu strīpu. Uzvelk uz plikas meisas un tad pa visru kaut ko plānu un odi klāt netiek. Vismaz mugurai.
Leopolds 02.06.11
Pēc skata tāda melna kurpju smēre:) Kāds viņš ir kad viņu uzmērē, eMKa?
Tb vai jāstaigā kā indiānim, vai tomēr ir causpīdīgs kad uzsmērē?
lacuks007 02.06.11
vildboy baltais ar zaļo strīpu?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs