atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu
Sacensības 06.09.22
 

LČ foreļu spiningošanā no krasta

0 897

Aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās AIRRUS Latvijas čempionāta spiningošanā no krasta 2. kārtas 1. posms. Lai arī izšķirošie notikumi norisināsies 10.09 un 11.09, kad tiks noskaidrots labāko trijnieks komandu ieskaitē un arī stiprākie forelisti individuālā ieskaitē, jau iezīmējušies šī gada līderi un spēcīgākās komandas. 2. kārtas 1. posma kopvērtējumā individuāli labākie bija Uģis Circenis, Andis Freivalds un Rūdolfs Egle.

Šajā reizē Braslas upei atkal bija savi pārsteigumi. Nemo Olte vienā no sacensību sektoriem 45 minūšu laikā pamanījās noķert 46 zivis. Pārsteidzošs ātrums un tehnika. Īpašs prieks arī par jaunām sejām šajā disciplīnā, kuri vēlas pamēģināt sevi sportā. Daudzi no viņiem atzīst, ka foreļu sports krasi atšķiras no ikdienas foreļu gaitām.
Atgādinām, ka cīņa notiek ne tikai par Latvijas čempiona titulu un tiesībām pārstāvēt valsti nākošajos pasaules čempionātos, bet arī par vērtīgām balvas no eholotes.lv un CopesLietām.
Kamēr paši sportisti gatavojas noslēdzošajam šī gada posmam, visi pārējie ir aicināti apmeklēt pasākumu klātienē Mednieku sporta un atpūtas bāzē “Mārkulīči” (Inčukalna – Valmieras šosejas 28. km). Gaidāmas aizraujošas cīņas, turklāt, šajā nedēļas nogalē zivju būs vēl vairāk.

 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs