atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

ainvit 05.10.10
Es ceturtdienas vakarā laidīšu uz "ūberslepeno vietu", kur puse liepājnieku salasās. Ceru, ka būs ne tikai butes, bet ar kāda menčele
vieplis 05.10.10
Sulla, gāžam rīt uz jūru. Varēsi saknipsēt visam gadam. Varbūt Avt sastapsim.
:DD
armisb 05.10.10
Mēs te maza "kompaška laižam uz uz "ūberslepeno vietu". Rīt būs ko palielīties, ja būs!!!
vieplis 05.10.10
Kā jūs domājiet, vai rīt vērc braukt copēt jūrā?
spicais772 05.10.10
Choms vakar no 15-22 bija Paavilostaa,cope pashvaka 10 plakanaas.
jole 05.10.10
:DDDDD
Mjā, nu nez kā tur citiem sanāk, ja folliju uz plāts paliek, bet man ēdot buti metāla piegarša nebija manāama. :))
emonts 05.10.10
Mastikas spaiņa piegarša....,tad labāk-mastikas piegarša....vo blin kādas zivis jāēd.....:))
urmaas 05.10.10
neko nevajag sūkāt!!!:DDD
ēdienu tā pat kā aliņu,vajag izlietot tūlīt un uzreiz.!!!
vienīgā piegarša,kura var rasties,ir riekstu!!!
:)))
Marika 05.10.10
nu nivajag suukaat durvju klinki!!!:):)
Nopeerc veikalaa kaadu auglu kompotu metaala bundzaa,ataisi,un lauj 3 dienas pastaaveet leduskapii un buus tev metaala piegarsha!!!!:):)
vieplis 05.10.10
MWW, tāda varētu rasties, ja pusstundu sūkā misiņa durvju kliņķi.
:DD
vairis 05.10.10
Tad jau manām zivēm ir dzeltenā spaiņa piegarša:)
mww2005 05.10.10
Biju dzirdejis taadu terminu kaa - Burkas piegarsa, bet edienam metaliska garsa izklausaas interesanti :D Spainja piegarsha :D
Boroda 05.10.10
ainvit - tātad joles gatavotajām ir metāliska garša:DDD
hecs7 05.10.10
Nu baigi gribējās pa nedēļu aizskriet uz vakara copi, bet spriežot pēc visām meteo prognozēm, ātrāk par piektdienu, tur nav ko darīt. Kā izskatās pašlaik jūra?
ainvit 05.10.10
Vakar izmēģināju to joles recepti
Cepta bute cepeshkraasnii-galva nost, kjidas laukaa. Uz stundinju ieliek marinaadee (saals, pipari, citrons, biku skaabs kreejums+majoneeze). Tad liek folliju uz plaats un kraamee virsuu pleksti ( veselas, nesagrieztas uz puseem, vienaa kaartaa). Uz lieliem graadiem un ilgumu peec gaumes lietas cik bruunu grib. Kaadas paaris min. pirms cepshanas beigaam uzkaisa riiveetu sierinju.

nu varen labi sanāca. Garšoja visai famīlijai. Es tik follija vietā izmantoju cepampapīru. tam nekad nelīp klāt un nav metāliska garša un piparu vietā izmantoju laima piparus.
sagittario 04.10.10
copētāja- Tu mani šovakar ielīksmoji! Tu tāda forša un vēl monogāmiste!- "es gan ar vienu kaatu straadaaju, un man pilniigi pietiek.. :) svariigakais ir procees kaa taads un atpuusties.."
:DDD
mini_Me 04.10.10
Ārmstrogam parādās pareizs domu gājiens: ja ir dabūnama triviālā garnele, tad es ar uz to jūrj' nemaz neskatos, vo.
A tie sīkumiņi, nu tā - bišku par maz eksperimentēc, lai droši pateiktu, vai tas strādā. Karoč, džigošanai nepieciešams gumijām ik pa laikam uzpūst kādu atraktoriņu ēsmas sliedes "nostiprināšanai", nu tad ar tiem arī šodien jūrjā strādāju, vo. Salīdzinot ar pārējo kompašku, necopes laikā šķita baigi pa smuko, blē.
vieplis 04.10.10
Mirror, tu tak zini, ka kopš zināmiem laikiem neķeru uz pliku garneli. Tā kā man tie sīkumi ir šausmīgi insanti.
:))
DsKs 04.10.10
mini_Me, davai liec vala,ko tu tur shprice klat :)
Tikai uz raudu negrib īpaši ņemt ne mencas ne raibie, ne sīgas ....Tie varianti jau dažādi un ēsmas var gan ar ķiploku, ķimenēm, sāli utt. apstrādāt ! :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs