atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 14.03.11
Sory tam vīram kurš atnesa zilu bori :)) tas tiešām ir būvēts no titāna. Smalks daikts -domājam Gorbočova laiku konversijas ražojums/kara rūpnīcām lika taisīt shirpotrebu/
No stratēģiskiem materiāliem būvēja velns zin ko ;DDDDDDDDDDD
sagittario 14.03.11
Es viņus arī pacienāju! :)))
Atbildot uz Tavu ieptiekšējo jautājumu- biju domājis pasēdēt līdz kādiem diviem, bet tad, vāja rakstura cilvis būdams, liku pa stundiņai klāt, līdz atjēdzos 17.15 :))) Tad gan liku punktu un šļūcu krastā. Izbraucu bez problēmām, vienīgi atvaino par izbojāto gazonu... :)))
bums 14.03.11
Motilis tai pleķī bija paslīcināts pietiekami Tā ka brekšus tur var gaidīt Mēģināšu tai pleķi fišu pieturēt ;DDD
sagittario 14.03.11
Dofiga i boļše! :)))
Bonusā kiloška breksis! ( neesmu gan vēl viņu uz svariem uzlicis! :))) )
bums 14.03.11
Cik tad beigās sakapāji ;DD
sagittario 14.03.11
Paldies, Bums! Brieztu darbiņam ne pa jokam!
:)))
bums 14.03.11
Reņģe želejā
Reņģēm nogriež galvu pārgriež pa muguru un izvelk asaku Ja vēlas drusku uzsmērē sinepes , apsāla .Abas pusītes saliek kopā apvārta miltos un cep eļļā .Atdzesē aukstas.

Želeja
1.Uz 200 gr ūdens ņem 2 tējkarotes želantīna./iepriekš izmērcē/ pievieno ½ sīpolu ,piparus sāli ,nedaudz cukuru.
2.Ūdeni ar sīpoliem un garšvielām uzvāra .Pēc tam apmēram 2-3 min pievieno izkausēto želantīnu ,mazliet pielej etiķa esenci apmēram ½ tējkarotes
3.Atdzesē un līdz ko sāk recēt lej virsū izceptajām reņģēm
Vislabāk reņģes ievietot mazos un lēzenos traukos un pārliet ar marinādi.
bums 14.03.11
Too Sagittario Speciaļno vārda reņģes vietā liec Usmas rauda
Reņģe marinādē

Nogriež galvas astes iztīra iekšas ,nedaudz apsāla Reņģes apviļā miltos olā un
Cep no abām pusēm Izceptas atdzesē. Aukstas.
Marināde
Aukstā ūdenī 0.5 litr. Ieber 1 tējkaroti cukura ,nedaudz sāls /pēc garšas/ 2 lielus sīpolus sagriež ripās un ieber marinādē Pievieno 5-10 gab smaržīgos piparus
5-10 gab melnos piparus. 1-2 lauru lapas.
Liek visu uz uguns ,kad marināde sāk vārīties to no uguns noņem pēc 2-3 min
Pielej 1 tējkaroti etiķa esences..Atdzesē un pārlej reņģes ar aukstu marinādi.
Ja procesu grib paātrināt reņģes pārlej ar karstu marinādi.
kredo 14.03.11
StormsLV
Paldies par atbildi, diemžēl Salmo piedāvājumā vairs nav.
sagittario 14.03.11
:)))
Es savējās vēl neesmu datorā ielādējis!
Bumsi, paldies par viesmīlību! Esmu gandarīts līdz ausīm! Izrādījās, ka Usma ir labvēlīga arī man! :)))
Vēl tā kā vajadzētu to "etiķaino" recepti raudām. Slinkums rakties recepšu sadaļā. Vēl jo vairāk tāpēc, ka esmu jau paspējis apkamt to apaļīgo draugaļu, bulamoreni vārdā! :)))
bums 14.03.11
Brikets jau atsūtīja mājiniekiem nevar rādīt :DDD
kilka 14.03.11
bumsi, pēc hoķa sūtīšu Tev emīlu.
bums 14.03.11
Gunča vai tu dzīvs ????????
bums 14.03.11
vimbistnieks Kāpēc gandrīs Peipī palika ? Iesprūda vai ?
bums 14.03.11
Rēkačs kapitāls-bet tikai pēc tam :DDDDDDDDd
zaceps 14.03.11
Bums,nezinu vai smieties,vai raudāt,bet jebkurā gadījumā,jūtu līdzi.
bums 14.03.11

Usmas stinču meklējumos :DDDDDDDDDD
bums 14.03.11
Man tas atgādina asarīti kuru šķērsām paņēmusi līdaka bet nav spējusi norīt :DDDDDDD
bums 14.03.11
Lai nebūtu pārpratumu ielieku lietišķos pierādījumus kurus fiksēja Experts Briketa kungs ;DDD
bums 14.03.11
Ar to kuces dēlu bija tā ;Atstājis, pa angļu modei,kompāniju svinot lielo cepienu -devos mājup Čagas ietekmē bičiņ nojuka orientieri Attapos tikai tad ,kad ieraudzīju suņa būdu Nožvadzēja ķēde un nakts melnumā parādījās
Baskervilas suns /kaukāzieš izskatā/ Dieva laime ,ka bija biezie bikši un zābaki Štimme pagaisa kā rīta rasa Viens lēcien un es biju drošībā .Nebija nekas pārkosts tikai spēcīgs zilum un 2 nelieli nobrāzum-bet sāpīgi.Apakšbikses jāmazgā nebija jo nobīties nepaspēju.:DDDDD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs