nav man pagraba,turu pieliekamaja.varbut ir nedaudz skabakas ,bet vasara ir ok.ipasi uz poham.kad dzivoju laukos lejam plastmasas pudeles un aprakam.vot ta bij manta.
Garšu dod. Varbūt vēl arī kādu ķīmisku reakciju. Krievu laikā kad bij alus ar īso derīguma termiņu( kā tagad sauc - dzīvais alus), kad termiņš gāja uz beigām tad tas palika skābs - lai skābumu noņemtu alus pudelē lika ievas zaru - putas ar straumi ārā, tā izšūmējās kāda daļa no satura bet palikušais alus bij bez skābuma.
nekad neesmu sapratis. ko dod tas upeu zarinsh?
Es nezinu vai pareizi bet uz 3 L burku ņemu 1 ēdamkaroti cukura, 9 rozīnes un kād' 5 cm upeņu zaru, glabāju pagrabā. Ja nav pagraba tad roc zemē, kādus 70 cm, ieliec maisā un būs ok.
mjaa Vidzemee veel staigaajams ledus:(Kaads varbuut kursaa par Burtnieka ledu?Ir nav?Cerams liidakas laiciigi iznaarstos
zivmen vienīgais variants dzert, daudz.
zivmen vienīgais variants dzert, daudz.
Sveiciens zveiniekiem. Domāju, ka starp jums ir daudzi, kas tagad tecina bērzu sulu. :) Un vēršos pie jums pēc padoma... Es leju bērzu sulu jav 2 gadu. Pagājušo gad es vārdiju to sulu, un skrūvēju pa burkām ar apelsīniem un citroniem. Tagad mamma teica, ka tas neesot pārāk labi un arī laikam sula zaudē savas labās vielas. Tātad, kā varētu uztaisīt bērzu sulu mājas apstākļos ( dzīvoklī ) , nav pagraba, tapēc nezinu kā lai to uztaisa un kur lai novieto. :( Varbūt ir kāda laba recepte ko kāds var ieteikt . Būtu ļoti pateicīgs, ja man atbildētu te, vainu privāti vēstulēē... Paldies.
PROPIĻIS arī ietaupīsies.DDDDDDDDDD
...viss labāk , divreiz pa 250 ..un problēma braukt uz copi atkritīs....
Bārda,-1 L un nekādas alternatīvas!!!....
Mans piedāvājums 380 ar sīpolķiplok maizītēm.PS Sieva ar pie reizes būs pasargāta no baciļiem.
Boroda>> kaklam... ēdam karoti cukura , pilienus 15 Propolisa !!
par t* štuko pats.. :)
Labs rīts!
Izskatās jau ka pie Vidzemes ūdeņiem ātrāk pa maiju netiks klāt :(
Ne asakas toni!