bums
15.04.11
eerglis
15.04.11
es no metāla nje bumbum. viņš plāns mošk var izlobīt kādu roterlapu, jo viņš reāli plāns.
bums
15.04.11
Leišos sanāks uz pusi lētāk Tiko viens paziņa paņēma ja atļaus iedošu Tev viņa tel numuru Rīt piezvanīšu un apjautāšos Es savējos sūtīju no Kanādas 160 Can $
bums
15.04.11
eerglis
15.04.11
bums salasīju pa dārzu trubiņs. Viņām iekša oksidējuses, a metāla (nezinu misiņš vai bronza) apkārt man liekās pat milimetra nav.. Tev viņas kādā stāvoklī vajag, viņas jādabū no smiltīm nost, vai kā?
bums
15.04.11
bums
14.04.11

Zuves sakārtotas Nekad nepaliks mitras un neizžūs /vakumus /:DD

Ginta izlietajiem sviniem atradu citu pielietojumu Roteru centri :DDD

DS ar pareizo griezuli 18-14-10 gr ar mazajiem neiespringu Man domāt ,ka tie vajadzīgi forelistiem -varbūt citur pielietojumu 4 gr DS neatradu :DD

JIG ala Dorsh Jūra un Norvay tests 30-40-60 un 75 gr Pie mums pielietojums varētu būt Ala Sams :DDDD Āķi VMC

Svinu pielietojums -Pēc skatītāji vēlmēm būs -āķis ar gaiļa spalvu un sudraba lapiņa -un vēl kisla zaļš serdenis -kuivinzin to kislo krāsu :DD
Pulverenes tādas naf būs vien jāmālē no spray .
epox59
14.04.11
Šitādas bildes no rīta redzot , neēdis var ar siekalu aizrīties..... :DDDD !
bums
14.04.11
Zutis pirms kūpināšanas ir jānosien ar desas sējumu
1 .lai aiztaisītu vēdera dobumu /tauki netek ārā un neizžūs no iekšpuses/
2. Savādāk bez zuša sadalīšanas nevar ielikt mucā kūpināšanai
3.Lielajiem zušiem vēl jāliek mucas pagarinājums -apmēram 0.6 m lai zušu astes atrastos tālāk no uzkarsētā metāla
4. Usmas receptē zuti notīra pilnīgi no tumšā ādas pigmenta tad tas paliek pēc kūpināšanas gaiši brūns /kā jūras zutis /To pašu dara arī ar līņiem notīra ādu līdz baltumam -kaut gan līnis kūpināts manā famīlijā nav cienījams Aukstā gaļa vienīgais pielietojums un cepetis

1 .lai aiztaisītu vēdera dobumu /tauki netek ārā un neizžūs no iekšpuses/
2. Savādāk bez zuša sadalīšanas nevar ielikt mucā kūpināšanai
3.Lielajiem zušiem vēl jāliek mucas pagarinājums -apmēram 0.6 m lai zušu astes atrastos tālāk no uzkarsētā metāla
4. Usmas receptē zuti notīra pilnīgi no tumšā ādas pigmenta tad tas paliek pēc kūpināšanas gaiši brūns /kā jūras zutis /To pašu dara arī ar līņiem notīra ādu līdz baltumam -kaut gan līnis kūpināts manā famīlijā nav cienījams Aukstā gaļa vienīgais pielietojums un cepetis

bums
14.04.11
Zušu kūpināšana /Buma mucā / Zuti notīra -personīgi es ar sāli zuti netīru jo tad tas paliek melns tāds ,kā tirgū nopērkams :D Zuša gļotu tīra ar verdošu ūdeni -ieliek zuti bļodā un aplej ar verdošu ūdeni pēc 3-5 min gļotu ar roku mierīgi un viegli var nobrucināt Tad iztīram iekšas izslaukam vai izmazgājam asinis un mucā iekšā pirmās 15 min kūpinam ar atvērtu mucas vāku lai zutis apžūst Kad ada paliek stingrāka dodam virsū žaru ar ābeles dūmu Pēc izņemšanas no mucas zuti apsāla vai iemērc uz 2 min koncentrētā sālsūdenī /siltu/ Tāds nu viš ir Kam nav zušu var no manis iegādāties -svaigus un kūpinātus :DDD




bums
14.04.11
Tušonka no karpas
burkās liek karpas gaļu ar sāli, garšvielam, vākus ciet, saliek iekšā spied katlā var izmantot skorovarku ielej ūdeni kamēr tas nosedz burciņu vākus, ar pumpi uzpumpē spiedienu ap 2 atm un uzkarsē uz lenas uguns līdz 120 grādiem, minutes 10 notur tempratūru, uguni nodzeš un ver vaļa pec dienas, kad atdzisis.
ja atvērsi tūlīt, burkas vienkārši uzsprāgs ka granātas.
tā var gatavot jebko kapostus, gurķus, papriku... visus salatus, kurus vāra, tikai tempratūra un spiediens jāmaina
burkās liek karpas gaļu ar sāli, garšvielam, vākus ciet, saliek iekšā spied katlā var izmantot skorovarku ielej ūdeni kamēr tas nosedz burciņu vākus, ar pumpi uzpumpē spiedienu ap 2 atm un uzkarsē uz lenas uguns līdz 120 grādiem, minutes 10 notur tempratūru, uguni nodzeš un ver vaļa pec dienas, kad atdzisis.
ja atvērsi tūlīt, burkas vienkārši uzsprāgs ka granātas.
tā var gatavot jebko kapostus, gurķus, papriku... visus salatus, kurus vāra, tikai tempratūra un spiediens jāmaina
epox59
14.04.11
bums > Tu mums ne tikai MEISTARS , bet izrādās esi arī feinšmekers.... :) , receptīti mapītē .
-drīz uz vimbu jātaisās , tā Draugi runā , noderēs.... !!!
-drīz uz vimbu jātaisās , tā Draugi runā , noderēs.... !!!
bums
14.04.11
Dodu recepti orģinālvalodā izmantojamā zuve -karpa sams vēdzele
Шашлык из речной рыбы
Рыбу разделывают на филе с кожей без костей, нарезают кубиками массой 30–40 г и маринуют их в течение 1–2 часов, добавив уксус или лимонную кислоту, соль, перец и нарезанный кольцами репчатый лук. Шпик нарезают тонкими ломтиками. На шпажки, чередуя, нанизывают кусочки рыбы, сало и кружочки лука и обжаривают на сковороде, поворачивая шпажки, в течение 15--20 минут. Обжаренный шашлык ставят в духовку и дожаривают до готовности. К шашлыку подают томатный соус.
На 0,5 кг филе рыбы: 2 луковицы,100 г шпика, 2 столовые ложки растительного масла, 1–2 столовые ложки 3%-ного уксуса, или 1/2 стакана разведенной лимонной кислоты (1–2 щепотки), или сок 1/2 лимона, соль, специи по вкусу.
Шашлык из речной рыбы
Рыбу разделывают на филе с кожей без костей, нарезают кубиками массой 30–40 г и маринуют их в течение 1–2 часов, добавив уксус или лимонную кислоту, соль, перец и нарезанный кольцами репчатый лук. Шпик нарезают тонкими ломтиками. На шпажки, чередуя, нанизывают кусочки рыбы, сало и кружочки лука и обжаривают на сковороде, поворачивая шпажки, в течение 15--20 минут. Обжаренный шашлык ставят в духовку и дожаривают до готовности. К шашлыку подают томатный соус.
На 0,5 кг филе рыбы: 2 луковицы,100 г шпика, 2 столовые ложки растительного масла, 1–2 столовые ложки 3%-ного уксуса, или 1/2 стакана разведенной лимонной кислоты (1–2 щепотки), или сок 1/2 лимона, соль, специи по вкусу.







