Bums atveda jaunu čupiņu ar šatliem , ir kapars + sudrabs , franču lode + sudrabs , kam vajag zvaniet . 29111932
Paldies....
Noteikti noprovēšu
PHE.
Sabojātas garšvielas.Bez zivs,ideāla zacene!
:DDD
Speshel Zariņu Valdim /karpiniekam /:DDDD
Karpa alū
Karpa - 1 kg
Sīpoli - 2 gb
Pētesils - 1 sakne
Burkāni - 2 gb
Medus - 1 tēj.k
Gaišis alus - 1 glāze /200 gr/
Sāls, pipari - pēc garša
1.etaps Karpu notīram , zagriežam lielos gabalos , pēc iespējas atbrīvot no lielajiem kauliem.
2.etaps Vidēju kastroli sasmērējam /ieziežam ar sviestu, kārtojam zivs gabalus pārlaideniski ar sagrieztajiem dārzeņiem . Lielkam klāt specijas, sālam piparojam. Medu atjaukt ar ūdeni un arī liet virsū zivij. Lejam klāt alu.
3.etaps Varam uz vidējas uguns 10-15 min , pēc tam uguni samazinām un turpinam līdz produkta gatavībai
4.etaps Ņemam zivi ārā no katla , dekorējam ar dārzeņiem un štopējam iekšā Protams ar alu ...:DDDD
Ja gribās asāku -zacenei Piedāvāju
Zivs -zandarts līdaka u.t.t - 500-800.gr
Sīpoli-2 gb
Tomātu pasta - 2 ēd.karotes,
Augu eļļa,
Lauru lapas - 2 gb
Etiķis 9% - 1 tēj.k
Citrons - 1/4 daļa
Dilles,
Sāls,
Pipari
1.etaps. Zivi ķidājam tīram mazgājam,nosusinām, un sagriežam nelielos gabaliņos ,sarīvējam ar sāli un pipariem.Apcepam zivs gabaliņus 1-2 minūtes no katras puses
2.etaps Sīpolus sagriežam smalki un cepam augu eļļā .Pārliekam apcepto zivi kastrolītī, Liekam klāt ceptos sīpolus, tomātu pastu, Lauru lapas, etiķi un citronu.Visu cītīgi samaisām, uz katliņa virsū liekam vāciņu un uz lēnas uguns sutinām 15 min.
3 etaps Liekam klāt sagrieztas dilles, apmaisām, slēdzam uguni nost un ļaujam visam ievilkties 5-8 min
Das ist fantastish !!!!!
Zandarts ala greek /no buma/
Zandarta filejas – 2 gb
Tomāti– 3 gb
Ķiploki – 3 daivas,
Majonēze – 200 gr,
Cietais siers – 100 gr
Augu eļļa ,
Pipars
Sāls
1.etaps No sākuma gatavojam mērci . Tomātus griežam kubikos, sieru rīvējam uz rupjas rīves , ķiplokus saspiežam ķiploku spiedītē.
2.etaps Pie augšminētās masas liekam klāt majonēzi un kārtīgi visu samaisam
3.etaps Zandarta fileju sālām un piparojam, pēc tam fileju liekam uz paplātes, kura ir ieziesta ar eļļu.
4.etaps Visu sagatavoto zosti lejam virsū uz zivs filejas, gatavo paplāti ar aplieto zivi liekam cepeškrāsnī apmēram uz 20 min 180* temperatūrā
Var mieloties gan siltā gan aukstā veidā Bon apetit
Nekrietneli paciņa ir pie Ginta

Nu atstāt ātrāk apr šo nedēļu neiznāks, pareti braucu uz Rīgu.
Dzirdēju :))....Pie velna....
Labi tad Ne asakas Man rīt liela expermentu diena ar Valda palīdzību :DDDD
Labs ir tad jau sazvon,jāiet nedāudz pačučēt jo jāstartē 03.00,sieva ar gāida :))
Diemžēl būšu copē,divas dienas plānoju veltīt Sirmaja,Tu takš uz Usmu neaicini :)),atliec uz darba dienu,Vairis pagaidīs :))
Rīt laikam braukšu līdz Vairim varētu līdz Tevīm ja nbūsi copē ??
Labi Brusi sarunāts brauksi uz Peipi Jāiecērt tas āķis Tev lūpā ...:DDDD
Bums ir materials no 0,4mm-0,6mm biezs,nemocies ar to valcēšanu priekš rotiņiem,varu pat tavu vārdu ar visu parakstu iegravēt :)),dod ziņu ja vajag..
Vispār jau laikam ne,nu nav mani tā īsti ziemas cope aizķērusi.Lai pagaida labākas idejas.
rotera lapiņai viņš ir pagaidām par biezu-jāvalcē līdz 0,42 mm
Bums!Trakākais jau , ka šķīvjiem stūru nav...
Īstenībā, jau bungu šķīvjos tas metāls ir noguris, bet, lietpratēja rokās viņš atkal sāks "spēlēt", piemēram kā rotera lapiņa....
Brusi es to misiņa un kapara prutokus uz vizuļiem nemaitāšu uztaisīšu Tev no cita materiāla -bļitkas der ??