bums
25.10.11
bums
25.10.11
micuks
25.10.11
Bums kad būsi izgatavojis man bleķus pieliec lūdzu klāt pie pasūtījuma 1 maciņu ar visu saturu.
bums
25.10.11
Toni Tu neņirdz priekš taviem zviedru dziļumiem tās ir kā radītas Darba dziļumu amolitūda 5-10 m/garantēta spēle/ir pārbaudīts :D
bums
25.10.11
bums
24.10.11
bums
24.10.11
silpeiv
24.10.11
Bums sirdsapziņa nemoka ?
Re kur viens,gribēja tev lādiņu atnest prieks šūpiņiem,bet sanāca tiešām buuumsss
Re kur viens,gribēja tev lādiņu atnest prieks šūpiņiem,bet sanāca tiešām buuumsss
gintsgg
23.10.11
Bums atveda jaunu čupiņu ar šatliem , ir kapars + sudrabs , franču lode + sudrabs , kam vajag zvaniet . 29111932
bums
22.10.11
Speshel Zariņu Valdim /karpiniekam /:DDDD
Karpa alū

Karpa - 1 kg
Sīpoli - 2 gb
Pētesils - 1 sakne
Burkāni - 2 gb
Medus - 1 tēj.k
Gaišis alus - 1 glāze /200 gr/
Sāls, pipari - pēc garša
1.etaps Karpu notīram , zagriežam lielos gabalos , pēc iespējas atbrīvot no lielajiem kauliem.
2.etaps Vidēju kastroli sasmērējam /ieziežam ar sviestu, kārtojam zivs gabalus pārlaideniski ar sagrieztajiem dārzeņiem . Lielkam klāt specijas, sālam piparojam. Medu atjaukt ar ūdeni un arī liet virsū zivij. Lejam klāt alu.
3.etaps Varam uz vidējas uguns 10-15 min , pēc tam uguni samazinām un turpinam līdz produkta gatavībai
4.etaps Ņemam zivi ārā no katla , dekorējam ar dārzeņiem un štopējam iekšā Protams ar alu ...:DDDD
Karpa alū

Karpa - 1 kg
Sīpoli - 2 gb
Pētesils - 1 sakne
Burkāni - 2 gb
Medus - 1 tēj.k
Gaišis alus - 1 glāze /200 gr/
Sāls, pipari - pēc garša
1.etaps Karpu notīram , zagriežam lielos gabalos , pēc iespējas atbrīvot no lielajiem kauliem.
2.etaps Vidēju kastroli sasmērējam /ieziežam ar sviestu, kārtojam zivs gabalus pārlaideniski ar sagrieztajiem dārzeņiem . Lielkam klāt specijas, sālam piparojam. Medu atjaukt ar ūdeni un arī liet virsū zivij. Lejam klāt alu.
3.etaps Varam uz vidējas uguns 10-15 min , pēc tam uguni samazinām un turpinam līdz produkta gatavībai
4.etaps Ņemam zivi ārā no katla , dekorējam ar dārzeņiem un štopējam iekšā Protams ar alu ...:DDDD
bums
22.10.11
Ja gribās asāku -zacenei Piedāvāju

Zivs -zandarts līdaka u.t.t - 500-800.gr
Sīpoli-2 gb
Tomātu pasta - 2 ēd.karotes,
Augu eļļa,
Lauru lapas - 2 gb
Etiķis 9% - 1 tēj.k
Citrons - 1/4 daļa
Dilles,
Sāls,
Pipari
1.etaps. Zivi ķidājam tīram mazgājam,nosusinām, un sagriežam nelielos gabaliņos ,sarīvējam ar sāli un pipariem.Apcepam zivs gabaliņus 1-2 minūtes no katras puses
2.etaps Sīpolus sagriežam smalki un cepam augu eļļā .Pārliekam apcepto zivi kastrolītī, Liekam klāt ceptos sīpolus, tomātu pastu, Lauru lapas, etiķi un citronu.Visu cītīgi samaisām, uz katliņa virsū liekam vāciņu un uz lēnas uguns sutinām 15 min.
3 etaps Liekam klāt sagrieztas dilles, apmaisām, slēdzam uguni nost un ļaujam visam ievilkties 5-8 min
Das ist fantastish !!!!!

Zivs -zandarts līdaka u.t.t - 500-800.gr
Sīpoli-2 gb
Tomātu pasta - 2 ēd.karotes,
Augu eļļa,
Lauru lapas - 2 gb
Etiķis 9% - 1 tēj.k
Citrons - 1/4 daļa
Dilles,
Sāls,
Pipari
1.etaps. Zivi ķidājam tīram mazgājam,nosusinām, un sagriežam nelielos gabaliņos ,sarīvējam ar sāli un pipariem.Apcepam zivs gabaliņus 1-2 minūtes no katras puses
2.etaps Sīpolus sagriežam smalki un cepam augu eļļā .Pārliekam apcepto zivi kastrolītī, Liekam klāt ceptos sīpolus, tomātu pastu, Lauru lapas, etiķi un citronu.Visu cītīgi samaisām, uz katliņa virsū liekam vāciņu un uz lēnas uguns sutinām 15 min.
3 etaps Liekam klāt sagrieztas dilles, apmaisām, slēdzam uguni nost un ļaujam visam ievilkties 5-8 min
Das ist fantastish !!!!!
bums
22.10.11
Zandarts ala greek /no buma/

Zandarta filejas – 2 gb
Tomāti– 3 gb
Ķiploki – 3 daivas,
Majonēze – 200 gr,
Cietais siers – 100 gr
Augu eļļa ,
Pipars
Sāls
1.etaps No sākuma gatavojam mērci . Tomātus griežam kubikos, sieru rīvējam uz rupjas rīves , ķiplokus saspiežam ķiploku spiedītē.
2.etaps Pie augšminētās masas liekam klāt majonēzi un kārtīgi visu samaisam
3.etaps Zandarta fileju sālām un piparojam, pēc tam fileju liekam uz paplātes, kura ir ieziesta ar eļļu.
4.etaps Visu sagatavoto zosti lejam virsū uz zivs filejas, gatavo paplāti ar aplieto zivi liekam cepeškrāsnī apmēram uz 20 min 180* temperatūrā
Var mieloties gan siltā gan aukstā veidā Bon apetit

Zandarta filejas – 2 gb
Tomāti– 3 gb
Ķiploki – 3 daivas,
Majonēze – 200 gr,
Cietais siers – 100 gr
Augu eļļa ,
Pipars
Sāls
1.etaps No sākuma gatavojam mērci . Tomātus griežam kubikos, sieru rīvējam uz rupjas rīves , ķiplokus saspiežam ķiploku spiedītē.
2.etaps Pie augšminētās masas liekam klāt majonēzi un kārtīgi visu samaisam
3.etaps Zandarta fileju sālām un piparojam, pēc tam fileju liekam uz paplātes, kura ir ieziesta ar eļļu.
4.etaps Visu sagatavoto zosti lejam virsū uz zivs filejas, gatavo paplāti ar aplieto zivi liekam cepeškrāsnī apmēram uz 20 min 180* temperatūrā
Var mieloties gan siltā gan aukstā veidā Bon apetit









