Mēs visi gaidam pacietību,bumam div rok,div kāj.Jo ilgāk gaidīs jo labāk copēs.
Bumsi , 3 sudraba - pilnmetāla man , cilvēks jau no oktobra gaida .

šodienas pirmais klapējiens vēl forma jāiesilda un tad jau aizies ;DD Nagliņas ir no sudraba -pilnmetāla un ar alvas dozi .Pūstajai otrā pusē ir Franču lodes plāksnīte 3 no apakšas ir no sudraba ar grabuli Nākamā 2 krāsu sudrabs ar franci Paša augšējā kaparniece šodien vairs nepaspēju apāķot Rīt ielikšu gatavas startam
Vodku pjoš hrenom zakusivaješ-a na spički ekonomiš!!DD
tb mani franči ar tur pat?
Vedu barotavas un frančus pie Ginta ;))
mja, man nesanaax, maajaas tik taadi pa 52 mm:)
XPEH vs CEPUMS
Ņemam ļitru ņabi. Nomēram 75 gramus. Pagaršojam. Ja ir gana gards, ielejam to karafē. No karafes ielejam glāzītē vēl 75 gramus. Pagaršojam. Ja ir gana gards, iemočī karafē kāds četrus 53mm garus un 12mm dia nomizotas mārutku saknes gabaliņus. Aiztaisam karafi. Noliekam redzamā vietā un 2-3 dienas slīkstam siekalās un audzējam raksturu. Tad pēc gaumes izņem vai neizņem ārā to herņu. Servē ar speķīti un rupjmaizes smaržu.
Vēlams pirms pusdienām nepieēsties...
Mārutku recepte- Vodku pjoš hrenom zakusivaješ :"DD
Fish1 ja viss būs kārtībā šodien vakarpusē sudraba nagliņas būs :))
Vasarā to hrenovinu būs jāuztaisa.
Labs komentārs tai linkā pie šīs dziras receptes :DD
"К вам вместе с цирозом печени добавится еще и язва желудка..."
2 gintsgg
Klau Tev Bumsis sudraba nagliņas atveda?
Aha , interesanti gan , Jurik , recepti .
eu, kautkas interesants maarrutku nastojs:), recepti studijaa!:)
Sāku domāt vai nav pienācis brīdis beidzot uzmarinēt vienu mārutku nastoju. Speciāli šādiem nolūkiem.
Lai riktīgi pareizi iesvētītu vajag svētīto ūdeni....tipa Buma,,Čaga,, jeb Sienāža ,,Upenīte,, savādāk nekas neģeldēs:):):)
Nevajag vārdot vajag iesvētīt Man ir viens pensionēnts kulta kalps Iesvētīs visu ko vien sirds prasa :DD