Бумси! Палдиес! Санему францужус. Квели скупсти ун респектс ун уважуха. Ар непациетибу гаиду иеспею измегинат.
Gintsgg
Bļitka nav domāta,lai to tikai cilātu un laistu atpakaļ.Bļitka IR JĀRAUSTA.
Urmaas , ne man Tevi mācīt , bet vai nevarētu būt ka pārāk asi rausti , es visu vasaru ar to blitkoju un nekas , nekur nemetās .
Nagliņas glītas!A vīlītes nebūs?
Tiko no copes.Laiciņš foršs asari ar kodās.Tik Buma franču lodes ar kustīgajiem āķiem=gavno!!!Tā nav bļitka,ja katrā 3-4 uzrāvienā,trīsžuburītis metās aiz pamatauklas.
Visusv asarēnus noķēru ar veco labo planējošo.
Infa no Usmas -15* Upesgalā ašukus velk, bet sajūsmu balsī nesaklausīju :DDD
Piedod. Jautājums nevietā, atradu īsto forumu.:D
Dunduram vēl vienu sērkociņu dupsī . DDD
gintsgg.Kā dunduram,siena laikā:))
Vabolīte , spārniņus noraušu un uz sērkociņa uzduršu , man viss ir pierakstīts , no oktobra neviens negaida .
Mēs visi gaidam pacietību,bumam div rok,div kāj.Jo ilgāk gaidīs jo labāk copēs.
Bumsi , 3 sudraba - pilnmetāla man , cilvēks jau no oktobra gaida .

šodienas pirmais klapējiens vēl forma jāiesilda un tad jau aizies ;DD Nagliņas ir no sudraba -pilnmetāla un ar alvas dozi .Pūstajai otrā pusē ir Franču lodes plāksnīte 3 no apakšas ir no sudraba ar grabuli Nākamā 2 krāsu sudrabs ar franci Paša augšējā kaparniece šodien vairs nepaspēju apāķot Rīt ielikšu gatavas startam
Vodku pjoš hrenom zakusivaješ-a na spički ekonomiš!!DD
tb mani franči ar tur pat?
Vedu barotavas un frančus pie Ginta ;))
mja, man nesanaax, maajaas tik taadi pa 52 mm:)
XPEH vs CEPUMS
Ņemam ļitru ņabi. Nomēram 75 gramus. Pagaršojam. Ja ir gana gards, ielejam to karafē. No karafes ielejam glāzītē vēl 75 gramus. Pagaršojam. Ja ir gana gards, iemočī karafē kāds četrus 53mm garus un 12mm dia nomizotas mārutku saknes gabaliņus. Aiztaisam karafi. Noliekam redzamā vietā un 2-3 dienas slīkstam siekalās un audzējam raksturu. Tad pēc gaumes izņem vai neizņem ārā to herņu. Servē ar speķīti un rupjmaizes smaržu.
Vēlams pirms pusdienām nepieēsties...