Labi, pameginasu. Paldies.
aizmugurē jābūt regulējamām skrūvēm/ei, salīdzini ar citu un noregulē. ja nav neviens cits, var datus atrast meteo.lv.
It ka ne, bet rada nepareizi. Dabuju davana no viena veca cilveka.
kāpēc jālabo, nomests zemē?
Labvakar visiem. Kur varetu sadu barometru salabot?

Veči. Šī sestdiena. Asaris/Breksis/Ščuka uz ūdu. Vitkopi vai Daugava pie jaunjelgavas?
Varbūt kāds var aizdot uz pāris dienām mazo eholoti priekš ledus?
Cepums no manis!
Cilvēks jau nav nekāds supermenis - visiem nekad nevarēsi palīdzēt. Cik nu vari, tik arī dari - gan jau pavasarī/vasarā tas atmaksāsies.
nu es te vietējos dīķīšus apstaigāju, tur, kur niedru nav, tur gan redzama asaru slāpšana, laikam pastiprinātu uzmanību veltīšu šim dīķim, visu vienam grūti izskraidīt vnk
Izklopē gan kādu āliņģi - vismaz nebūs jāvaimanā, ka zivis izslāpušas.
Ja ir iespējas - varbūt padomā par nelielu aeratoru, kas minimāli patērē elektroenerģiju, bet pumpē gaisu un šādos grādos neļauj āliņģim aizsalt.
sveiki, kolēģi!Gribēju uzprasīt, kā rīkoties. Ir jēga purvainiem dīķiem āliņģus sist, tur ir daudz niedres, bet vai caur tām tiešām skābeklis piekļūst zivīm?
Liepājniekā tas ālants ielien no jūras, zinu ka vasaras naktī arī pašā jūrā ir labi lomi :)
Usmā ālantam gaļa ir rozīga -faina zuvfs.Par
Mērsraga jūras ālantu to gan nevar teikt-gaļa pelēka un trāns Svarīgākais tomēr šķaunacim ir barības bāzes izvēle -no tā tad arī garša un skats.
Manā pusē nav viņiem gaļa burkānkrāsā,vairāk uz dzeltenu velk-kā lauku sviests!
Taisnība , ālants ir visgaršīgākais....ikreiz taisot vimbu atceros ālanta burkānkrāsas gabaliņus uz baltmaizes.....
Dzeerve;pareizi Tu domā!Tas ir ālants,es viņus kādreiz simtiem pa sezonu ķēru.Viena no viss garšīgākajām saldūdens zivīm,bet jūrā ar dzīvo!
šaubu nav, tas nav sapals
sapalam, manuprāt, ir gaļīgāks, un tā piere izteikti platāka.. bet nu to bildē es nemāk pateikt :)

Ālants

Sapals
Liekas, ka ālants, ja iedotu pagaršot, toč pateiktu :)