atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 18.03.12
Cik vajg?:DDDMēslu dakšās vai ta pašam naf ?
Tonis 18.03.12
Bums,pavasaris nāk ar joni,žebērkļus vairumā var pasūtīt?
vienkars 18.03.12
Visi var taču kļūdīties,nekļūdās tikai tas kas neko nedara.
bums 18.03.12
Tā bija tā 150 dzeltenā mora ?
bums 18.03.12
Pirmā kritika Nažus neaiztikšu ,bet pārbaudīšu bora pēdu -domāju ,ka vaina būs tur Rīt būs gatavs ar 100 % garantiju Steigā visu saliku bet uz ledus nepārbaudīju 2 nākamie asinājumi par velti -kā kompensācija par sagādāto kreņķi
Vells 18.03.12
Šoreiz jāieraksta kāds kritisks vārds par meitara darbu :( jo ir baigā dusma pēc Peipusa brauciena, kad tikko asināts Moras urbis griež sliktāk (praktiski neņem, bet grižas pa virsu kā vilciņš) kā pirms asināšanas. Ja jau asināšana palikusi 4ls, tad var arī darba rezultātu pārbaudīt :(
Rīt ievedīšu urbi pie Ginta, bez fēlera labošanas gribētos arī kādu kompensāciju par izp**** braucienu
bums 18.03.12
Šādi iepakot vakumā drīkst tikai pirms pašas andeles Uzglabāt tā nedrīkst
Pakā ir tieši 1 kg apmēram 20 zivis Tātad no 3 kg svaigas zivs iznāk 1 kg voblas
bums 18.03.12
andzus69 Tad Tev āķis lūpā uz visu atlikušo mūžu :DD No voblas ir tāds labums -ja pats neēd tad draugiem un paziņām tas ir labākais prezents ./un ja vēl paša ķerts un gatavots/ Vēl kas vasaras laikā ši delikatese no pirmajām rokām aiztek par 5 ls kilogramā ,bez aizķeršanās .Peipusa tēriņi tiek kompensēti -vilkšanas bauda ir palikusi .
bums 18.03.12
andzus69 neriskē un izliec uz balkona vai arī ankambarī tad būs ar 100% drošību ,ja nu vienīgi kāds kustonis neapskādēs :DD
andzus69 18.03.12
Paldies Bums par padomu :)
Šodien pirmo reizi mēģināšu sālīt voblas :) Pēc vakardienas raudu slopēšanas vēl rokas sāp :D
bums 18.03.12
Labāk nē Es parasti to daru neapkurināmā garāžā -jo nevajag sasteigt procesu Ja sālu stinci voblai tad to daru siltā telpā un noturu 3-5 stundas Viss
Vēl ir risks ,ka turot zivi +20 grādos ar cukura piedevu tā var uzpūsties , tad darbs un materiāls ir vēja.Vienīgās vietas šāda veida sālīšanai ir būves ar āra tepmperatūru
epox59 18.03.12
Bums > Tas video klipiņš rikīgi labs.... :DDDDDD !!!!
Pēc copes Peipī , kad no sēdēšanas uz kastes pakaļa sāp , tas video ir kā sāls pie putras.. :DD !
andzus69 18.03.12
Bumsi, sālīties voblu var likt istabas temperatūrā? :)
bums 18.03.12
Vabolite 17.03.12
bums.Liels paldies par paciņu,kad saņemšu būs lielāks paldies....
bums 17.03.12
Nevarētu teikt Kastrolis ir 35 litri Tādas nu viņas ir 6-7 raudas kilograms Bija arī monstri Bet man viņi ir nedaudz par lielu
salietis 17.03.12
vai nu katls liels vai arī izmērs ne parāk.
bums 17.03.12
drl-Vēl vismaz 3-4 tādi izbraucieni un tad vēl nepietiks ;DDD Vajag gatavot garšīgi un nelaist mantu bojā Tad nekas un nekur neaizlips ;DDD
gintsgg 17.03.12
Salokāmais nazis ir gatavs un ir pie manis .
gintsgg 17.03.12
Nekas neaizlips , tikko Bums uzcienāja ar voblu no pirmā brauciena . Tā tik ir manta !

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs