Tādi turētāji ilgu laiku bij bodēs . Negāja ne vella laikam bodniekiem .Man ir tāds kaut kur putekļiem pārklājies - nelietoju jo nav galīgi praktisks. Un der tikai ļoti īsiem kātiem.
Cvimba
Sadali vēdzeli filejā bez ādas un asakām, sagriez gabaliņos un viegli apcep kopā ar sīki sagrieztu sīpolu. Zivij pielej nedaudz ūdens, pievieno tomātu biezeni, piparus, sāli un sautē 20 - 30 minūtes. Pieliec krējumu, lauru lapu un sautē vēl 5 minūtes. Un ar kāpeļiem mīcītiem vai vārītiem un uz pannas apceptiem Vēl klāt zaļumus Pa pirmo Tikai čagiņu neaizmirsti :DDD.
Aizmirsu pateikt , bet to laikam visi paši saprata , svinu nolaižu uz grunts un tālāk vēdzele pati var vilkt bez kādas pretestības , cik viņai vajag , tur ir slīdoša svina pluss .
Lai nebūtu tā ka es tikai ņemu bet neko nedobu , aprakstīšu savu vēdzeļu ziemas uzparikti .
Tātad , viss parastākā karodziņmakšķere , aukla 0,35 , uz tās slīdošais svins , atkarībā no tā kur makšķerē , no 15 līdz 150 g , zem tā gumijas bumbiņa - amortizātors , karabīnīte . Tad apmērām 50 cm 0,28 mm pavadiņa , uz tās 1 -2 Nr āķis uz kura liek fileju , zem viņa , 10 cm zemāk , 5 Nr āķis , un tā slieku , parasti uz mazā āķa uzsēžas kāds ķīsis vai raudiņa , kurā kalpo par dzīvo vēdzelei , tātad tiek piedāvātas divas barības , gan dzīvas , gan fileja , jā nekas neuzsēžas uz mazā āķa , tad par otro barību kalpos tā pati slieka .
Ceru ka uzrakstīju saprotami .