


Man lielas pārdomas viesa Suzuķa dzesēšanas sistēma Tieši modelim kurš nāca pasaulē no 2006 līdz 2009 gadam Uzskatu ka ūdens sūkņa jauda vai pareizāk teikt ražība ir zem katras kritikas Šodien pat nācās izteikt skarbākus vārdus Suzuķa pārstāvjiem ...:DD No 2009 gad sūkņa lāpstiņas jau ir 6 segmentiem un ir izveidota vizuāla ūdens cirkulācijas kontrole-strūkla Tāpēc sāku darbu pie šādas labas lietas izveidošanas savā dzineklī :DD
Vēl stulbums šim dzinējam ir tas ka atplūde ienāk blakus izpūtēja sprauslai Tāpēc veidojās iekšējs spiediens kurš arī apgrūtina ūdens cirkulāciju Palasot atsauksmes par šo dzinēju -vājais punkts ir tieši dzese it sevišķi pie max braukšanas ātruma -tendence pārkarst

Punktā 1 jāizveido ūdens noplūdes kontrols caurums un punktā 2 jāuztaisa slēgums lai izplūdes gāzes nemaisītos pa kājām
Vēl stulbums šim dzinējam ir tas ka atplūde ienāk blakus izpūtēja sprauslai Tāpēc veidojās iekšējs spiediens kurš arī apgrūtina ūdens cirkulāciju Palasot atsauksmes par šo dzinēju -vājais punkts ir tieši dzese it sevišķi pie max braukšanas ātruma -tendence pārkarst

Punktā 1 jāizveido ūdens noplūdes kontrols caurums un punktā 2 jāuztaisa slēgums lai izplūdes gāzes nemaisītos pa kājām


Līdakām ir šāda laba recepte.....
.... Līdakas fileja 2.kg Sīpoli 1.kg Esence 3.ēdamkarotes normālas Sāls pēc garšas Rupji malti melnie pipari daudzums receptē.... Saulespuķu eļļa Fileju ,bez nevienas asakas un ādas,sagriež 1 reiz 1cm kubiņos un ne lielākus,sīpolus arī sagriež smalki un to visu katlā sajauc,tad pievieno sāli un ļoti nikni sajauc ar roku visu saspaidot lai sīpoli ar fileju riktīgi sakožas tad uzlej esenci un atkal ļoti rupīgi sajauc bet jau ar karoti jo esence roku sakodīs :))) un vāku virsū uz 15-20 min lai ievelkas.... Tad ņem nelielu katliņu un apmēram, atkarībā no šķivja lieluma, 100-150 ml ielej eļļu un karsē kamēr sāk kūpēt,tas liecina par vajadzīgo temperatūru ,kamēr katiņš silst uz šķivja uzliek plānā kārtā gatavo masu un un viducī ieber nelielu kaudzīti piparu un tad rūpīdi visu pārlej ar karsto eļļu tā lai tā tiktu uzlieta katram gabaliņampie šā procesa jābūt ļoti uzmanīgam jo karstā eļļa uz šķīvja vārīsies lejot,un tad vēl apmaisa un liek burkā un tā kamēr vis gatavs,katreiz uz šķīvja paliks lieka eļļa ko vienkārši izlej ,šis receptes daudzums ir apmēram 6 porcijas uz lielā šķīvja.....LABU APETĪTI....

.... Līdakas fileja 2.kg Sīpoli 1.kg Esence 3.ēdamkarotes normālas Sāls pēc garšas Rupji malti melnie pipari daudzums receptē.... Saulespuķu eļļa Fileju ,bez nevienas asakas un ādas,sagriež 1 reiz 1cm kubiņos un ne lielākus,sīpolus arī sagriež smalki un to visu katlā sajauc,tad pievieno sāli un ļoti nikni sajauc ar roku visu saspaidot lai sīpoli ar fileju riktīgi sakožas tad uzlej esenci un atkal ļoti rupīgi sajauc bet jau ar karoti jo esence roku sakodīs :))) un vāku virsū uz 15-20 min lai ievelkas.... Tad ņem nelielu katliņu un apmēram, atkarībā no šķivja lieluma, 100-150 ml ielej eļļu un karsē kamēr sāk kūpēt,tas liecina par vajadzīgo temperatūru ,kamēr katiņš silst uz šķivja uzliek plānā kārtā gatavo masu un un viducī ieber nelielu kaudzīti piparu un tad rūpīdi visu pārlej ar karsto eļļu tā lai tā tiktu uzlieta katram gabaliņampie šā procesa jābūt ļoti uzmanīgam jo karstā eļļa uz šķīvja vārīsies lejot,un tad vēl apmaisa un liek burkā un tā kamēr vis gatavs,katreiz uz šķīvja paliks lieka eļļa ko vienkārši izlej ,šis receptes daudzums ir apmēram 6 porcijas uz lielā šķīvja.....LABU APETĪTI....


Līdakai ir savādākaas rezeptes Šāda rezepte domāta visām karpveidīgajam :DD

Sveiks Bum,
Par to zivs recepti .... vai šāi var gatavot arī piem breksi, līdaku vai asari (ignorējam asaku lietu).
Par to zivs recepti .... vai šāi var gatavot arī piem breksi, līdaku vai asari (ignorējam asaku lietu).

Vēlreiz par tām svina bumbām-man vajadzētu diametrus 2,5cm ,2,9cm un 3,2 cm. Ja liela jezga,varētu iztikt arī bez mazākā izmēra. Pa 10gab no katra. Tikai paskaties,kā novietotas tās "cilpas"-man noteikti vajag tieši tādu izvietojumu. Nu un protams-baigi,baigi izturīgas-lai nav ne mazāko variantu pārlūzt vai atnākt vaļā. Vēlreiz links:
http://baiadelpescatore.it/products?utf8=%E2%9C%93&keywords=verticale
http://baiadelpescatore.it/products?utf8=%E2%9C%93&keywords=verticale

Murgs Viss atkarīgs kāda eholote un kas nosprādzis :DD
Toni -pļac -tā nojātus štrumus vienā maisā neesmu redzējis Abiem Shekspīriem gultņi sapūdēti abām spolēm kopā jānomaina 6 gultņi X 5.70 ls= 34.20 ls + darbs 3x2=40 ls ar kapeikām Vai rentējas ? Par to naudu es Tev dabūšu labu darba zirgu ;DD Abu Garcia gultņus nomainīju Tikai tāpēc ,ka tā ir Garcia Viens gultnis 3.70 otrs 5,20 = 8,90 + 3= 11.90 ls par Garcia Tica- nav vainas tika ja ir jālabo kāja lūzums tas tas būs gatavs uz trešdienu
Abiem Shekspīriem ieliku b.u gultņus vismaz nav noķīlēti -Ja sadomāsi mainīt līdz tam varēsi copēt /to ar pr bremzi iesaku reanimēt / Shekspīram ar pakaļējo bremzi nerentējas -nogurusi.Gaidu zvanu ,ko darīt ar Tica ? Visu kuli ar spolēm ievedīšu Bruņiniekos Ja sadomāsi par Tica -atstāsi veikalā
Toni -pļac -tā nojātus štrumus vienā maisā neesmu redzējis Abiem Shekspīriem gultņi sapūdēti abām spolēm kopā jānomaina 6 gultņi X 5.70 ls= 34.20 ls + darbs 3x2=40 ls ar kapeikām Vai rentējas ? Par to naudu es Tev dabūšu labu darba zirgu ;DD Abu Garcia gultņus nomainīju Tikai tāpēc ,ka tā ir Garcia Viens gultnis 3.70 otrs 5,20 = 8,90 + 3= 11.90 ls par Garcia Tica- nav vainas tika ja ir jālabo kāja lūzums tas tas būs gatavs uz trešdienu
Abiem Shekspīriem ieliku b.u gultņus vismaz nav noķīlēti -Ja sadomāsi mainīt līdz tam varēsi copēt /to ar pr bremzi iesaku reanimēt / Shekspīram ar pakaļējo bremzi nerentējas -nogurusi.Gaidu zvanu ,ko darīt ar Tica ? Visu kuli ar spolēm ievedīšu Bruņiniekos Ja sadomāsi par Tica -atstāsi veikalā

Būs labi nomazgā rūpīgāk no marinādes Zivs paņem cik tai ir nepieciešams :DD

Baigi labais apraksts;) Es šorīt lūkošu kas sanācis....kad tik nebūšu pārsālījis:D Es jau visu darīju reiz divi;)

Vabuļa -cieš gardi viss sanāca noņēmu smeķi Filejiņām asaku naf-pazuda ...:DD


Mans personīgs viedoklis ir tāds Ja zivi paņem tad tā ir jāapstrādā pārtikai par 90% Ja to nedari tad laid to kustonīti vaļā :DD Praktiski atkritumos aizgāja ķodas un kauliņi no buljona-varu apzvērēt ,ka viss iznāca ļoti garšīgi Noteikti buljonam zivs ir labi jaizmazgā ,lai nebūtu ne žaunu ne asiņu palieku

Vēl aizmirsu Marinādei jāpielej 1 ēdamkarote 9% etiķis.
Toni centrālie gultņi ir točno pipec Sajūta tāda it kā kāds Tavs ,,čoms,, tur ir iebēris sauju smilts Kā jau teicu rīt atpogāšu un uzreiz piezvanīšu
Toni centrālie gultņi ir točno pipec Sajūta tāda it kā kāds Tavs ,,čoms,, tur ir iebēris sauju smilts Kā jau teicu rīt atpogāšu un uzreiz piezvanīšu

Šodien no Vimbistnieks konfiscētais loms :DD
Pats netiku bet parādīt vajadzēja -jo ļoti daudz jautājumu par šādu sagatavošanu

Filēšana Centrālās asakas preperācija

Ribiņu izņemšana -tās arī iet lietā

Strēmelīšu veidošana

Jāpaliek tikai neatzvīņotai adiņai

Strēmelītes liekam atsevišķā traukā

Galviņas un asaku kā arī daļu no vēderiņa ar krūšu spurām liekam buljonā

Lai sanāktu labs buljons ūdenim knapi jānosedz zivtiš

Taiosam marinādi Uz 5 vimbām nepieciešams 0.5 litri ūdens
2 ēdamkarotes sāls

1 ēdamkarote cukurs

Kā garšvielu lietoju šo

Lieku šādu daudzumu

Uzlejam karstu ūdeni un gaidām lai ievelkās

Pirmās kastrolī liekam izfilētās ribiņas -tās būs gardas ar aliņu

Sākam kārtot liekot klāt sagrieztu sīpolu

Toveris pilns

Pārlejam ar marinādi

Noslogojam un liekam vēsā vietā uz 10 stundām -rīt turpinājums ar tālākām darbībām

Kamēr nodarbojos ar visu sagatavošanu buljons arī gatavs :))

Pats netiku bet parādīt vajadzēja -jo ļoti daudz jautājumu par šādu sagatavošanu

Filēšana Centrālās asakas preperācija

Ribiņu izņemšana -tās arī iet lietā

Strēmelīšu veidošana

Jāpaliek tikai neatzvīņotai adiņai

Strēmelītes liekam atsevišķā traukā

Galviņas un asaku kā arī daļu no vēderiņa ar krūšu spurām liekam buljonā

Lai sanāktu labs buljons ūdenim knapi jānosedz zivtiš

Taiosam marinādi Uz 5 vimbām nepieciešams 0.5 litri ūdens
2 ēdamkarotes sāls

1 ēdamkarote cukurs

Kā garšvielu lietoju šo

Lieku šādu daudzumu

Uzlejam karstu ūdeni un gaidām lai ievelkās

Pirmās kastrolī liekam izfilētās ribiņas -tās būs gardas ar aliņu

Sākam kārtot liekot klāt sagrieztu sīpolu

Toveris pilns

Pārlejam ar marinādi

Noslogojam un liekam vēsā vietā uz 10 stundām -rīt turpinājums ar tālākām darbībām

Kamēr nodarbojos ar visu sagatavošanu buljons arī gatavs :))
