Bet jautri -ne ? Meklē kur lielās guļ tad jau būs Tāpēc pašlaik ar Wilīti ķemmēju seklās vietas un zin ...irrr...:DDD
Bums
Tavu lielo maili vajag vēl lielāku par kādiem 3-4cm,a to tie zemmēri jau zakaļebaļi:) Bet svaru ap 25gr.
Būs man privātstundas jāņem! Man tie tavi dzelži neklausa! Nekas, uz vējziv fona būs daudz ūdens demonstrācijai....

Man un puikam no 4:00 līdz 6:00 12 un tikai 7 ņemamas :DD
Bumsi , man arī pāris nepisļaikas uzbūvē .
Sveiks, BUMS! Šorīt Usmā apm 20 līdakas, no kurām tikai 3 ņemamas. Viss uz taviem bleķiem!!! Cope bija no 6 līdz 9 no rīta.
Pld !!! Otrdien iebraukšu pie Ginta ...
Rīt būvēšu sev tad arī Tev uzmeisterošu :DD
Pārīti PLIIIIIIIIIIIIIIIIZ .....
Visi izmēri man ir Vienīgais tur ir 100% roku darbs nekādas mehanizācijas Dienā 4-5 varu uztaisīt :DD
Sveiks Bum !
Vai Tu nesāksi nepisļaiku rūpniecisko klonēšanu ?
PSC pasēju to vienīgo :(((
Nu tak... vienu man atstāj!
Cik Tev vajag to esences buteļu ? otrdien atvedīs iepakojumu 20 gb
Starp citu, esence ar vairs nav dabonama.... Jāiztiek ar 9%...
Tūlīt dabūsi -parakšos savās rezeptēs ;DD
P.S. Nav man pepper maļamā... ir tik smalkie ,maltie un graudi. Vajadzēs ar spaidīšanu riktēt, vai no kolekcijas plaukta straumes dzirnas jemt:)
Tā jau ir tā kuru atradu! Domāju citu....
Zariņvalda atkārtojums...:DD
Līdakām ir šāda laba recepte.....
.... Līdakas fileja 2.kg Sīpoli 1.kg Esence 3.ēdamkarotes normālas Sāls pēc garšas Rupji malti melnie pipari daudzums receptē.... Saulespuķu eļļa Fileju ,bez nevienas asakas un ādas,sagriež 1 reiz 1cm kubiņos un ne lielākus,sīpolus arī sagriež smalki un to visu katlā sajauc,tad pievieno sāli un ļoti nikni sajauc ar roku visu saspaidot lai sīpoli ar fileju riktīgi sakožas tad uzlej esenci un atkal ļoti rupīgi sajauc bet jau ar karoti jo esence roku sakodīs :))) un vāku virsū uz 15-20 min lai ievelkas.... Tad ņem nelielu katliņu un apmēram, atkarībā no šķivja lieluma, 100-150 ml ielej eļļu un karsē kamēr sāk kūpēt,tas liecina par vajadzīgo temperatūru ,kamēr katiņš silst uz šķivja uzliek plānā kārtā gatavo masu un un viducī ieber nelielu kaudzīti piparu un tad rūpīdi visu pārlej ar karsto eļļu tā lai tā tiktu uzlieta katram gabaliņampie šā procesa jābūt ļoti uzmanīgam jo karstā eļļa uz šķīvja vārīsies lejot,un tad vēl apmaisa un liek burkā un tā kamēr vis gatavs,katreiz uz šķīvja paliks lieka eļļa ko vienkārši izlej ,šis receptes daudzums ir apmēram 6 porcijas uz lielā šķīvja.....LABU APETĪTI....