Par tām pavadiņām, es ar stīgu pinu, bet ar caurulīti izskatās labāk un meistarošanas process ar laikam vieglāks, tik sacēlies jautājiens: kur var iegādāt trubiņas un knaibles ar ko saspiest? Jā un gan jau, ka dažādiem diametriem vajag dažādas trubiņas! Bums,varbūt vari dot kādu apskaidrību šamā jautājienā! :)
Ņemu veselu zandartu ap kg svarā Izķidāju notīru zvīņu Sānos iegriežu perpendikulāras rievas kurās lieku iekšā salami desu -piparoju sālu un duhavkā iekšā Pirms gatavības apleju ar citronu sulu un nedaudz ieziežu ar majonēzi tad uz5 min atpakaļ cepeškrāsnī Domāju ka to visu arī var darīt uz mangala
man ja plīst,tad auklas mezgla vietā! varbūt savādāk jāsien? Patlaban tas pats palomars tiek lietots.... Vienreiz gan,kaut kad senāk, griezulis pajuka....