atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 17.06.12
Es pšlaik mēģinu pievienot failus tas aizņems laiku Noteikti,ka naktī ienāks Visu adreses ir piefiksētas -gaidiet
rapala33 17.06.12
Bums, atsūti lūdzu receptes uz rapala3@inbox.lv

P.S. Drīz taču jāņi :)
bums 17.06.12
1.Prakticheskaja.jenciklopedija.aziatskoj.kuhni
2.Технология приготовления пищи. Блюда из рыбы
3.Shashlyk 100 receptes
4.Лучшие в мире блюда из рыбы - 2010
Ir vēl šādas rezepšu grāmatas
bums 17.06.12
Neko nevajag kut ķieģeļus saliec kvadrātā Galvenais ir augstums 13 cm
AndrisG 17.06.12
Bums, Tu kkad agrāk biji ielicis video par šašļik kasti un tur bija teikts, ka vajag 13cm no no augšējās malas līdz oglēm! A skābekļa padevi vienalga kkur sānos vajag?
grus 17.06.12
Lūdzu atsūti man ar receptītes -> udzerve@gmail.com
Par bullīšim Tev taisnība, karsti kūpināti, vienkārši fantastiski.
lacuks007 17.06.12
Bum locans2@inbox.lv man ar lūdzu :)
bums 17.06.12
Tiko no kuriņa -produkts Jūras grundulis ?karsti kūpināts-namiņā/Das ist fantastish
Pirmo reizi nomēģināju-patika /ja nav lucis tad šis ir 100% aizstājējs/
jenots13 17.06.12
Skaidrs taa arii tad darisu.
bums 17.06.12
Etiķi nevajag pietiek ar laimu vai citronu
amucis 17.06.12
Etiķa vietā skābumam kalpo majonēze.
jenots13 17.06.12
Akas ar etiki vai tad nevajag likt klāt ko?
jenots13 17.06.12
Paldies Bums būs japaprovē ši recepte.A ko labak ņemt no jera,laikam jau no ciskas jataisa ne?
bums 17.06.12
Aizsūtīju visas Gan gaļu gan zivis kūpinājumus u.t.t
bums 17.06.12
Viena no tām
Vajadzīgi produkti:
* 2 kg. jēra gaļas
* 2 ēdamkarotes sinepju
* 4 ēdamkarotes majonēze
* svaigi malts pipars
* 4-5 sīpoli
* 1 citrons
* lauru lapas
* garšvielu maisījums -jēra gaļai
* sāls
Tagad viss ir vienkārši, 6-8 stundas līdz cepšanai , gaļa ir jāmarinē. Gaļu sagriežam viuenādos kubikos 4x4 cm /aptuveni/ un liekam traukā kur visu marinēsim. Gaļu liekam slāņos to noteikti samīcot ar malto piparu garšvielām, liekam klāt majonēzi, sinepes, lauru lapas un starpā liekam sīpolu sagrieztu riņķos. Visu aplejam ar izspiesto citrona sulu. To visu turam stundu Tad visu pa jaunu samaisam Liekam vēsā vietā uz 5-7 stundām, lai ievelkas
Pirms mangala iekuršanas vēlreiz visu samaisam un pieberam sāli, . Tad nu tas būtu viss .Liekam pareizi uzbūvētā mangāla un cepam Šo recepti var arī izmantot cūkas kakla karbonādei
dadyboy 17.06.12
dadyboy@inbox.lv šašliku receptes lūdzu,ja nav grāmata japārraksta :d
bums 17.06.12
Man ir 100 šašliku recepšu :DD
jenots13 17.06.12
Hei Bums tev nav kāda recepte jera gaļas šašlikam ,man te nakamnedēļ vajadzetu iemarinet uz Ligo?
Ja ir ta padalies.Paldies.
bums 17.06.12
Šodien pabeidzu formu Rotiņa Forele un Harius
lapiņām





Rīt būs pirmie paraugi
bums 17.06.12

Kamēr būvēju Sencim CL pasūtījumu -starplaikos uztinu 50 pavadiņas Griezuļi un karabīnes

Rīt būs pie Ginta

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs