atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

lacuks007 18.06.12
tos galus nevajadzēja uz sāniem nedaudz? lai nesprūk nost auklā?
bums 18.06.12
Jo vienkāršāk jo funkcionālāk ;DD
leitnants 18.06.12
"Taj kurai ir kāda koka detaļa kur to verķi pieskruvēt Beņķis u.t.t "
Nu vispār krievu laiku motorenēm tāda tipa bija, tikai ne tik primitīvi...
bums 18.06.12
Senci paka aizceļoja 16:22 pēc Latvijas laika no Spices pasta nodaļas :DD
bums 18.06.12
Taj kurai ir kāda koka detaļa kur to verķi pieskruvēt Beņķis u.t.t
leitnants 18.06.12
nu ja, tas jau jebkurai labai laivai ir klāt likts...
bums 18.06.12

Tiem kuriem ir problkēmas ar enkura striķa nostiprināšanu lai netītu ap beņķi vai kāju -jau daudzus gadus izmantoju šādu iņķēnu
bums 18.06.12
Praktiski man aiziet 10 stundas Tāda vēsa aliņojoša kūpināšana :DD
milijonas9 18.06.12
Tas tāds zeltains, ar sarkanu aci. Vairāk pēc ruduļa izskatās.
gintsgg 18.06.12
Meistars ieveda dažas cmukās raudiņas , savu pēdējo gara darbu

http://www.copeslietas.lv/site/sarunas/topic/806/?sort=desc&p=5#fpost248655

un pavadiņas no ģitāras stigas .
Copmanis 18.06.12
Bums
Cik ilgi jātur vēsos dūmos?
bums 18.06.12
Kad zivs ir novītināta to iekar namiņā un ar ķirša dūmu apvējo temperatūra nedrīkst būt karstāka par āra temperatūru tas ir ap 30 grādiem Savādāk nokaltēto zivi vēl izcepsi un tad tas viss darbs vējā.Šo operāciju taisu tikai ar vītinātiem brekšiem kuru svars ir ap un virs kilograma Iegūstu labu aromātu un skaistu sarkanīgu nokrāsu.
bums 18.06.12
Tas ir niedru pļaujamais lai attīrītu vilkšanas koridoru gan iebarojamo vietu
geos 18.06.12
Par ūdenszāļu izkaptīm runājot. Varbūt kāds ir redzējis rūpnieciski ražotu izkapts vai sirpja galvu ar vītni? Tādu, ko var skrūvēt pie uztvērējtīkliņa kāta (kam ir vītne)?
Copmanis 18.06.12
Bums
Kā pareizi jāgatavo vobla ar dūmiņa smaržu?
Pele_mele 18.06.12
Kas tas par enkuru?
bums 18.06.12
Pagājušo sezon biju uztaisījis 20 gb nu vairs naf nevienas :)) Būs jābūvē akan
MazaisLOPS 18.06.12
Nesen pasūtiju sev šādu te lietiņu ko ieraudziju vienā no NG raidījumiem! Godīgi sakot forša un noderīga lieta. Tikai problēma tāda ka grūti pie tādas tikt.

Bums varbūt tev pamēģināt šādu lietiņas "uzcept" :)

adult upload image
bums 18.06.12
Sencim-viss ienāca tūlīt dodos uz pastu Paciņu jau sabūvēju vakar :))
Ne asakas :))
bums 18.06.12
Iesaku laba rezepte

Nepieciešams
1.1-2 kg zandartu fileja sagriezta 3 -4 cm gabaliņos
2.Olas 2-3 gb /tās sakuļam/
4. vidēja lieluma sīpoli 2 gb
5.Lauru lapas
6.etiķis 3-ēdamkarotes vai esence 1 tējkarote
7.pipari
8.sāls
9.Soy soce 2 ēdamkarotes/sojas mērce/
10 Milti /zivs gabaliņu apvārtīšanai
Tad kad zandarts ir sadalīts filejas gabaliņos sagatavojam to cepšanai .Sakuļam olas ieberot nedaudz sāli.Gabaliņus apvārtam miltos ,iemēcam olā un uz karstas pannas virsū /cepšanai es lietoju olīv ēļlu paredzēto cepšanai.
Kad viss ir izcepts saucu pie galda ēst gribētājus ....Ja traukā vēl ir kaut kas palicis -tā teikt ,iesprūda,tad gatavoju marinadi.:DD
Uzvāru 1 l ūdeni pieleju etķi 2 tējkarotes sāls tējkaroti cukura piparus lauru lapas ,sojas mērci.Ļauju visam brūvējumam atdzist Sagriežu sīpolu riņķīšos .Atlikušos zandarta gabaliņus kārtoju traukā pa vidu liekot griezto sīpolu Tad visu pārlej ar atdzesēto marinādi.
Brokasīs arī šādi sagatavotais zandarts tiek nolikvidēts ļoti ātri :DD
Šādu rezepti varu atļauties ,jo zandartus ķeru daudz Tiem kuriem tas trāpās nejauši un nav mērķa zivs iesaku to sālīt kā lasi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs