bums
30.08.12
bums
30.08.12
bums
30.08.12
bums
30.08.12
andriskkk
30.08.12
Tā nav garā kāja?? Antikavitācijas plāksnei jābūt 0-5cm zem ūdens - nepielādētā (laivas) stāvoklī - ideālā gadījumā.
lacuks007
30.08.12
http://content25-foto.inbox.lv/albums/l/locans2/viss-kas/afasfafaf.jpg
bum šitā motors tak ir pa dziļu ūdenī vai ne? jābūt līdz ar to lielo lapstu līdz ūdens līnijai? oš ir kāds izteiksmīgs paraugs? šodien iemeiģināju 5 yamahu, nu vienam kaifs vispār :)
bum šitā motors tak ir pa dziļu ūdenī vai ne? jābūt līdz ar to lielo lapstu līdz ūdens līnijai? oš ir kāds izteiksmīgs paraugs? šodien iemeiģināju 5 yamahu, nu vienam kaifs vispār :)
grus
30.08.12
...Iepildītās desas uzkaru uz diennakti vēdināmā telpā...
Kā Tu panāc, ka desas neieskābst? Man ir bijuši gadījumi, kad drusku ilgāk pastāv sapildītas desas un ieskābst, tādēļ es jau iepriekš uzsildu kūpinātavu un kā desas gatava, tā uzrez kūpinātavā!
Kā Tu panāc, ka desas neieskābst? Man ir bijuši gadījumi, kad drusku ilgāk pastāv sapildītas desas un ieskābst, tādēļ es jau iepriekš uzsildu kūpinātavu un kā desas gatava, tā uzrez kūpinātavā!
bums
29.08.12
bums
29.08.12
Usmā dažās mājās vēl ir saglabājušies manteļ skursteņi Tajos ziemas svētku desas/servelādes tipa/ sāks likt iekšā mēnesi pirms ziemas svētkiem ;DD Mājās visu krāsņu cukas saiet vienā skursteni tur tad arī iekar desas un šķinķus Iznāk tāds pa pusei kūpināts pa pusei vītināts Gards gan
bums
29.08.12
Nē mucā plūmi nedrīkst To var tikai pie aukstās kūpināšanas -kūpinātava ar ieri Man tā garums ir 3 m dūms atdziest Kūpināšanas temperatūra 30-40 grādi bez liekas cukas uzdošanas Muca ir karstā tur visas desas sasprāgs lupat lēveros ;DD
ilmarsvs
29.08.12
Bums, kjirsis&pluume - svekji vai ta tur nav? nedos plastmasaas garshu, biju kautkaa iesviedis pluumi, beigaas sanaaca biku ar galoshas piegarshu, vai tik taa sagadiishanaas ar kaadu paarkarseeshanu...
jankar
29.08.12
Ok,gan jau vēl braukšu uz Rīgu,tāpat brīvlaiks cauri,šperiņš būs jāskrūvē pašam(un arī jābrauc pašam),bet recepte liekas laba-būs jānoprovē
Tā aukstā kūpināšana-tai pašā spec.Buma mucā?
Tā aukstā kūpināšana-tai pašā spec.Buma mucā?
bums
29.08.12
jankar šodien biju aizskrējis uz cehu Slīpētājs ir visu uzbūvējis ,bet būs darbā tikai pirmdien ātrāk nevaru savākt
bums
29.08.12
Desu būves rezepte :))
10 kg cūkgaļas (lāpstiņa, krūtiņa), sāls, 5 ķiploka galviņas, 5 tējkarotes piparu, 10-15 karotes malti sarkanie pipari-paprika
Gaļu tikai svaigu no tirgus vai mājās kautu,neder saldēta.Gaļu gabalojam vai maļam caur rupjo gaļmašīnu sietam jābūt ar 8 mm caurumiem /ne mazāk/ Liesās un treknās gaļas attiecībai jābūt proporcijā 7:3 Gatavo malumu, nokaisam ar daļu no specijām un samaisām, pagaršojam, ja ir vajadzība liekam klāt vēl sāli Pēc pareizās garšas un aromāta iegūšanas masu samaisam pilnīgi .
Ar gatavo gaļas masu pildam sagatavotās zarnas . Es pildu desas ar gaļas mašinas palīdzību caur speciāli šim gadījumam izgatavotu uzgali. Iepildītās desas uzkaru uz diennakti vēdināmā telpā
Nākošā dienā kurinu auksto kūpinātavu un lieku desas iekšā Kūpinu ar ābeli Process iklgst diennakti Ar karstumu neforsēju. Var izmantot ķirsi un plūmi -desas būs sārtas un smeķīgas
P.S ja desas taisu vasarā faršam pieleju klāt nedaudz spirta -tas aiztur skābšanas procesub Vēsā laikā tas vairs nav vajadzīgs
10 kg cūkgaļas (lāpstiņa, krūtiņa), sāls, 5 ķiploka galviņas, 5 tējkarotes piparu, 10-15 karotes malti sarkanie pipari-paprika
Gaļu tikai svaigu no tirgus vai mājās kautu,neder saldēta.Gaļu gabalojam vai maļam caur rupjo gaļmašīnu sietam jābūt ar 8 mm caurumiem /ne mazāk/ Liesās un treknās gaļas attiecībai jābūt proporcijā 7:3 Gatavo malumu, nokaisam ar daļu no specijām un samaisām, pagaršojam, ja ir vajadzība liekam klāt vēl sāli Pēc pareizās garšas un aromāta iegūšanas masu samaisam pilnīgi .
Ar gatavo gaļas masu pildam sagatavotās zarnas . Es pildu desas ar gaļas mašinas palīdzību caur speciāli šim gadījumam izgatavotu uzgali. Iepildītās desas uzkaru uz diennakti vēdināmā telpā
Nākošā dienā kurinu auksto kūpinātavu un lieku desas iekšā Kūpinu ar ābeli Process iklgst diennakti Ar karstumu neforsēju. Var izmantot ķirsi un plūmi -desas būs sārtas un smeķīgas
P.S ja desas taisu vasarā faršam pieleju klāt nedaudz spirta -tas aiztur skābšanas procesub Vēsā laikā tas vairs nav vajadzīgs





